Türk Telekom, Selfy’lilere 1 ay boyunca geçerli 1 GB cepten internet hediyesi veriyor. Kampanyaya katılanlar o koşulu sağlarsa hediye internet paketleri her ay yenilenecek.

Türk Telekom, Selfy’lilere 1 ay boyunca geçerli 1 GB cepten internet hediyesi veriyor. Kampanyaya katılanlar o koşulu sağlarsa hediye internet paketleri her ay yenilenecek. Peki, Türk Telekom Selfy’liler 1 GB internet hediyesi nasıl kazanır? İşte sizler için hazırladığımız Türk Telekom’dan 1 GB internet hediyesi kazanmak için gereken bilgileri derlediğimiz haberimiz…



Türk Telekom, ardı ardına internet hediyesi kampanyası yapmaya devam ediyor.” ile Türkiye’nin en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biri olan Türk Telekom, abonelerine 30 gün boyunca geçerli olacak 1 GB internet paketini, kampanyaya katılan tüm Selfy abonelerine hiçbir ücret almadan hediye ediyor.



Türk Telekom 1 GB internet paketi nasıl kazanılır?



Türk Telekom, “Dopdolu İnternet Kampanyası”na başvuran tüm müşterilerine 1 GB internet hediyesini anında veriyor. Karşılığında ücret beklenmeyen Türk Telekom 1 GB Dopdolu İnternet Hediyesi 30 gün boyunca başvuran tüm abonelerine tanımlanacak. Türk Telekom “Selfy’nin Dopdolu Hediye 1 GB Kampanyası”ndan faydalanabilmek için “DOPDOLU HEDİYE” yazılarak 4545’e SMS gönderildikten sonra ilgili 1 GB Türk Telekom internet hediyesi hattınıza 30 gün boyunca kullanılmak üzere anında tanımlanır. Türk Telekom ayrıca, ilgili 1 GB internet hediyesinin her hatta yalnızca bir defa tanımlanabileceğini de ayrıca kaydetti.



Türk Telekom 1 GB hediyeniz her ay ücretsiz tekrarlansın!

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!


Türk Telekom’un Dopdolu Hediye İnternet Kampanyası’ndan 1 GB internet kazanabilmek için 4545’e SMS atılmadan önceki 48 saat içinde 30 TL ve üzeri yükleme yapılması gerekmektedir. Hediyenin her ay tekrarlanmasını isteyenler de her geçen ay 30 TL ve üzeri yükleme yapmalıdır.



Türk Telekom Selfy’li nasıl olunur?



Türk Telekom Selfy abonesi olmak oldukça kolay işlemlere tabi tutuluyor. Selfy abonesi olabilmek için kullanıcının 7 ila 25 yaş arasında olması ilk koşulan şart olduğu göz önünde bulundurulduğunda, abone olmak için “SELFY” yazıp 4545’e SMS gönderilmesi gerekiyor ya da SELFY yazıp TC kimlik numarasını 4545’e göndererek de Selfy’nin avantajlı dünyasına adım atılabilmektedir. Dileyenler aboneliğini müşteri hizmetlerini arayarak da tamamlayabiliyor. Operatörün Self dünyasına giriş yapabilmek için 444 1 444 numaralı Müşteri Hizmetleri’ni arayarak da Selfy abonesi olunabiliyor.