Türk Telekom yeni yılda da bedava internet kampanyalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu haberimizde 2020 Ağustos ayıda dahil 2020 yılı içerisinde halen geçerli olan Türk Telekom bedava internet kampanyalarını sizler için hazırladık.

Türk Telekom yeni yılda da bedava internet kampanyalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu haberimizde 2020 Ağustos ayıda dahil 2020 yılı içerisinde halen geçerli olan Türk Telekom bedava internet kampanyalarını sizler için hazırladık. Haberimizi okuduktan sonra Türk Telekom 10 GB Yükleme Şenliği bedava internet kampanyası da dahil olmak üzere pek çok kampanyadan haberdar olarak bol bol GB'larınıza kavuşabileceksiniz. Türk Telekom 2020 bedava internet kampanyalarına dair tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle...



Türkiye'nin önde gelen GSM operatörüTürk Telekom, 2020 yılında köklü GSM operatörleriyle arasındaki rekabeti hızlandırıyor. Türk Telekom, 2020 yılında abonelerinin yüzünü güldürecek bedava internet kampanyalarına imza atıyor. Türk Telekom bedava internet paketleriyle 10 hatta 15 GB'a kadar bedava internet sahibi olabilirsiniz. Özellikle pandemi sürecinde kullanıcılarının zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları ve evde de internet bağlantısı sorunu yaşamamaları adında Türk Telekom'dan bedava internet hediyeleri peş peşe geliyor. Şimdi dilerseniz 2020 Türk Telekom Bedava internet kampanyalarını tek tek inceleyelim.



Türk Telekom 2020 Bedava 10 GB İnternet Kampanyası



Türk Telekom 2020 yılı içerisinde halen daha yürürlükte olan bedava internet kampanyasıyla 10 GB bedava internet dağıtıyor! "Yükleme Şenliği Kampanyası" adı altında yapılan bu kampanya ile; Türk Telekom mağazalarında yapacağınız 40 TL yükleme yapan Türk Telekom abonelerine günlük 10 gb, 50 TL yükleme yapan Türk Telekomlulara haftalık 10 GB, 100 TL ve üzeri yükleme yapan Türk Telekomlulara ise aylık 10 GB bedava internet hakkı tanımlanıyor. 10 GB Bedava internet kampanyasından faydalanabilmek için yükleme yapmadan önce "Senlik GB" yazıp 5555'e kısa mesaj atmak gerekiyor.



Türk Telekom Sil Süpür Bedava İnternet Kampanyası

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!


Türk Telekomlular, her hafta Online İşlemler Uygulamasına giriş yapıp Sil Süpür bölümünde kazı-kazan vari bir işlemle düzenli olarak sürpriz hediyeler kazanabiliyor. İnternet, dakika, SMS ve pek çok hediye Türk Telekom Sil Süpür ile abonelerin hatlarına tanınıyor. Türk Telekomlular, Sil Süpür ile bedava internetin yanı sıra pek çok hediyeden haftada 1 kez yararlanabiliyor.



Sil Süpür uygulamasında hediyeler Çarşamba ve Cuma günleri saat 06:00'a kadar yenilenmektedir. Türk Telekomlular hediyelerini ve bitecekleri tarihi Online İşlemler uygulaması üzerinden takip edebilmektedirler. Sil Süpür üzerinden kazanılan hediye GB, Dakika ve SMS'ler için hattınıza tanımlandığına dair SMS ile bilgilendirme sağlanacaktır. Faturalı ve faturasız tüm Türk Telekomlular Sil Süpür kampanyasından yararlanabilirler.



Türk Telekom Arayanı Bil 1 GB Bedava İnternet Kampanyası



Türk Telekom ArayanıBil Plus ücretli servisine abone olanlara hediye internet veriyor! ArayanıBil Plus'a abone olan Türk Telekomlular anında 1 GB hediye internet kazanabiliyor. Hiçbir aramayı kaçırmadan telefonunuz kapalıyken veya uçak modundayken sizi arayanları öğrenebiliyor hem de 1 GB Bedava internet kazanıyorsunuz.



Türk Telekom ArayanıBil Ücretli plus servisine aylık olarak abone olmak için "PLUS" yazarak 7065'e SMS göndermeniz gerekiyor. 6 aylık abonelik alanlar aylık 1 GB hediye internet paketi kazanıyor. 6 Aylık ArayanıBil Plus aboneliği için "PLUS" yazıp "7066"'ya SMS göndermeniz gerekiyor.



ArayanıBil Plus servisinin aylık ücreti vergiler dahil 2,99 TL, 6 aylık ücreti ise vergiler dahil 14,99 T‘dir.



Türk Telekom E-Fatura ile 1 GB Hediye İnternet 



Türk Telekomlular E-Fatura'ya geçip kağıt israfını önlemeleri halinde 1 GB Bedava internet kazanıyor. Faturalarınızı E-Mail adresiniz üzerinden alarak hem doğaya katkıda bulunabilir hem de 1 GB bedava internet kazanabilirsiniz. "E-mail adresinizi" yazıp 3008'e mesaj göndererek Türk Telekom E-Faturaya geçiş yapabilirsiniz. Kampanya çerçevesinde E-Faturaya geçen Türk Telekomlular'a 1 GB Bedava internet hediye edilecektir. Her abone 1 defa bu kampanyaya katılıms ağlayabilir. E-Fatura müşterileri ise bedava internet kampanyasından yararlanamayacaktır.



TÜrk Telekom Selfy Mor Hediye 1 GB İnternet



Türk Telekom Selfy'liler internet paketlerinin yanında 1 GB da bedava internet kazanıyor! Kampanyadan yalnızca faturasız hat sahipleri ve Selfy Mor Paketlerindeki Türk Telekomlular yararlanabiliyor. 1 gb bedava internet kampanyasına katılım için faturasız hattınızdan MOR HEDIYE yazıp 4545’e SMS gönderebilirsiniz.



Türk Telekom Bedava Sosyal Medya Kampanyası



Türk Telekom'dan hediye sosyal medya kampanyası ile başta Facebook, Twitter, İnstagram ve Whatsapp gibi uygulamalar olmak üzere sosyalleşebileceğiniz ortamlarda internet kota derdi çekmeyeceksiniz!  Hediye Sosyal Medya kampanyasına katılım sağlayarak her 30 günde 1 defa 30 TL ve üzeri yüklemelerde Whatsapp için 1 GB, Facebook-Twitter için de 1 GB olmak üzere toplamda 2 GB bedava internet kazanabilirsiniz.



Kampanyaya katılım sağlamak için yükleme yapmadan önce "SOSYAL PAKET" yazarak 5555'e SMS göndermeniz gerekmektedir.