Türk Telekom 2020 yılında 10 gb bedava internet kampanyasıyla adından söz ettirmeye devam ediyor! Türkiye'nin sayılı GSM operatörleri arasında yer alan ve her geçen gün abone sayısı artan Türk Telekom, 10 gb bedava internet dağıtıyor. Türk Telekom abonel

Türk Telekom 2020 yılında 10 gb bedava internet kampanyasıyla adından söz ettirmeye devam ediyor! Türkiye'nin sayılı GSM operatörleri arasında yer alan ve her geçen gün abone sayısı artan Türk Telekom, 10 gb bedava internet dağıtıyor. Türk Telekom abonelerine özel 10 gb bedava internet kampanyasından nasıl yararlanılır? Türk Telekom 10 GB bedava internet yapma. Türk Telekom'dan 10 gb bedava internet almak için buyrun haberimize...



Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden biri olan Türk Telekom, 2020 yılında Sil Süpür uygulaması üzerinden 10 gb bedava internet dağıtıyor! Başta uzaktan eğitim nedeniyle EBA'da geçerli 8 gb bedava internet kampanyasıyla takdir toplayan Türk Telekom, şimdi de 10 gb Sil Süpür bedava internet hediyesiyle gündemde! Türk Telekom aboneleri merakla Sil Süpür 10 gb bedava internet nasıl alınır? Sorusunun yanıtını araştırıyor. Detaylar haberimizin devamında sizlerle olacak.

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!


Türk Telekom Sil Süpür ile 10 GB Bedava İnternet Dağıtıyor



Türkiye'nin en çok abone sayısına sahip GSM operatörü Türk Telekom 10 gb bedava internet veriyor. 2020 yılı Ekim ayında da geçerli olan TÜrk Telekom Bedava internet kampanyasından sadece Türk Telekom hat sahipleri yararlanabiliyor. Türk Telekom Sil Süpür uygulaması üzerinden giriş yapan Türk Telekom kullanıcıları 10 GB'a kadar bedava internet kazanma şansı yakalıyor. 



Türk Telekom Sil Süpür oyununu, Google Play Store veya App Store üzerinden indireceğiniz Türk Telekom Online İşlemler uygulamasından giriş yaparak oynayabilirsiniz. Bu şekilde Sil Süpür üzerinden ücretsiz konuşma hakkı, SMS ve GB'ların yanı sıra pek çok sürpriz hediyeler de kazanabilirsiniz. Türk Telekom'dan kampanyaya katılabilmek için öncesinde telefon numaranız ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekiyor.



Türk Telekom 10 GB Bedava İnternet Nasıl Yapılır?



Türk Telekom, yaptığı duyuruyla Sil Süpür uygulaması üzerinden abonelerine 10 GB'a kadar bedava internet kazanma şansı tanındığını ifade etti! Türk Telekomlular, uygun fiyatlı tarife ve paketlerine ek olarak Türk Telekom'dan 10 GB'a kadar aylık bedava internet kullanım hakkı da elde edebilecek.



Türk Telekom 10 gb bedava internet kazanmak için yapılması gereken Sil Süpür uygulamasını indirmek ve kazı-kazan mantığıyla oyunu oynamak! Ardından SMS, Dakika, GB ve daha pek çok hediye anında hattınıza tanımlanıyor! Türk telekomlular'a şimdiden bol şanslar.