Türk Telekom'dan cepte internete müthiş kampanya başlattı.

Türk Telekom'dan cepte internete müthiş kampanya başlattı. Türk Telekom abonelerinin aradıkları hediye internet kampanyalarına bir yenisi daha eklendi ve 20 GB’a kadar bedava internet kazanabiliyorsunuz. Bunun için operatörün belirtilen tarifesine kayıt olmanız gerekmektedir.



Türk Telekom yeni paketi efsane paket ile birlikte 20 GB’a kadar bedava internet vermektedir. Ayrıca bu tarifede 1000 dakika, 1000 SMS ve bol bol GB olacaktır. Ülkemizde internet kullanımımın artması ve kişilerin kendi tarifleri haricinde de internette sıkıntı yaşadığı bu zamanlarda operatörler sürekli kampanyalar yaparak müşterilerini mağdur etmemek istemektedir. Belirli faturalı ve faturasız hatların üzerinden yapılan bu kampanyalara şartlara uygun olan herkes yapabilmektedir.



Türk Telekom Efsane Tarife ile 20 GB İnternet



Cep telefonu interneti ile birlikte müzik dinleyenler, dizi izleyenler, sosyal medyaya girip video izleyenler, online oyun oyunlar cepte interneti hemen bitenler bu tarife ile hem kendi GB’larını hem de kazandıkları GB’ları kullanarak bu işlemler için sıkıntı yaşamazlar. Bu kampanyalar en düşük 8 GB en yüksek 20 GB olarak belirlenmiş kampanyaları seçebilirsiniz.



Efsane Tariflerin Fiyatları Şu şekildedir.

Vakıfbank emekli maaşlarını kendi bankasından alanlara duyuru yaptı: 100.000 TL ödeme yapacak! Vakıfbank emekli maaşlarını kendi bankasından alanlara duyuru yaptı: 100.000 TL ödeme yapacak!



  • Türk Telekom Efsane Tarif 8 GB tarife için: 1000 DK + 1000 SMS: 29 TL

  • Türk Telekom Efsane Tarif 12 GB tarife için: 1000 DK + 1000 SMS: 35 TL

  • Türk Telekom Efsane Tarif 20 GB tarife için: 1000 DK + 1000 SMS: 45 TL

  • 3 Tarifeden herhangi birini alana 20 GB Bedava internet verilecektir



Bu kampanyalardan Türk Telekom yeni üyesi olan, numarasını taşıyan kullanıcılar için geçerli olacaktır. Eğer daha önce bu operatör üzerinden başka bir tarife kullandıysanız size uygun olan tarifleri öğrenmek için Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayabilir, resmi internet sitesine girebilir veya en yakın Türk Telekom ofislerine giderek bu işlem için başvurunuzu yapabilirsiniz.