Türk Telekom kullanıcıları için müjdeli haber geldi! 5 GB internet paketi ve 750 dakika konuşma paketinin yalnızca Türk Telekom müşterileri için 29 TL olarak sunuluyor. Ülkemizde uygun fiyatlar dâhilinde sunulan 29 TL’lik paket en uygun operatör tarifesi

Türk Telekom kullanıcıları için müjdeli haber geldi! 5 GB internet paketi ve 750 dakika konuşma paketinin yalnızca Türk Telekom müşterileri için 29 TL olarak sunuluyor. Ülkemizde uygun fiyatlar dâhilinde sunulan 29 TL’lik paket en uygun operatör tarifesi olarak gündemimizde bulunmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. ‘’ Türk Telekom Sosyal Small Kampanyası’’ dâhilinde pek çok Türk Telekom müşterileri için Temmuz ayı içerisinde birbirinden farklı avantajlı paketler sunuyor. En uygun tarifeler ile iletişimlerinizi kuvvetlendirebilir ve sevdiklerinize ulaşım sağlayabilirsiniz.



Türk Telekom kullanıcıları için birbirinden farklı avantajlı tarifeler ile Temmuz ayına vurgun yapılıyor. Türkiye’nin en çok tercih edilen ve en çok sevilen operatörleri arasında bir numara olan Türk Telekom müşterileri için en uygun fiyatlar ile en iyi tarifeleri ile milyonlarca vatandaşın karşısında bulunuyor. Peki, Türk Telekom ‘’ Selfy’nin Sosyal Small Kampanyası’’ tarife özellikleri neler? Pek çok vatandaşımız tarafından araştırılan bu kampanya doğrultusunda kimler faydalanabilecek? İşte konuya dair tüm ayrıntılar…



TÜRK TELEKOM MÜŞTERİLERİ İÇİN FIRSAT! SELFY SOSYAL SMALL KAMPANYASI!



Türk Telekom müşterileri Selfy’nin Sosyal Small Kampanya duyurusu sonrasında yapmış oldukları araştırmalar neticesinde kampanyaya nasıl abone olunacağını araştırma başladı. Aylık 750 DK, 5 bin SMS, 3 GB internet ve ek olarak Instagram, Facebook, Twitter, Youtube gibi sosyal medya platformları için geçerli olacak 2 GB internet kampanyasını Türk Telekom müşterilerine özel olarak yalnızca 29 TL’ye sunuyor. Son zamanlarda yaygın olarak pek çok vatandaşımız tarafından kullanılan ve talep edilen olağanüstü kampanyalar dâhilinde Sosyal Small Kampanyaları farklı operatörlerden gelen pek çok vatandaşı da içerisinde barındırıyor.

Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay! Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay!


Türk Telekom Sosyal Small Kampanyası yüz binlerce abonenin en çok ilgi odağı olan paketler kapsamında bulunmasıyla beraber pek çok vatandaşımız tarafından tercih edilmeye başlandı. 5 GB cepten internet ve 5 bin SMS tarifesine geçiş yapmak isteyen bireyler kolay işlemler dâhilinde bu fırsattan yararlanma olanağına sahip olabilmektedir. Türk Telekom Sosyal Small Kampanyası tarifesine geçmek için SOSYAL SMALL yazıp 4545’e SMS iletmek yeterli oluyor. Tarifeye geçen aboneler, 12 ay boyunca faturalı mobil tarifede kalma sözü verirse 29 TL aylık ücret ile tarifeye dâhil edilecekler, tarifede kalma sözü vermeyenler ise 49 TL ile ücretlendirilecekler. Tarifede kalma sözü veren aboneler, aboneliğinden ayrılmak istediği takdirde cayma bedeli tahsis edilecektir.



TÜRK TELEKOM SOSYAL SMALL KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANABİLİRİM?



Türk Telekom Sosyal Small Kampanyalarından yararlanmak isteyen bireyler için oldukça basit işlemler beklemektedir. Öncelikle faydalanabilmek için Selfy tarifesinde ve Faturalı olmanız önemli unsurlar arasında bulunmaktadır. Ayrıca başka operatörde olan bireyler yeni hat aktivasyonu, numara taşıma gibi işlemlerden faydalanabilmektedir. Aynı zamanda Türk Telekom Mobil faturasız hat sahibi olan bireyler de Türk Telekom mağazaları üzerinden faturalı hatta geçiş yapma fırsatını bulabilmektedir.



Türk Telekom Sosyal Small Kampanyası tarifesine kayıt yapıldıktan sonra, tarifeye kayıt tarihinden itibaren “SOZ” yazıp 5555’e SMS göndererek ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla 12 fatura dönemi boyunca faturalı tarifelerde kalacağına dair taahhütte bulunmak yeterli oluyor. Taahhütü bozmamak kaydıyla güncel aylık tarife ücreti üzerinden 12 fatura dönemi boyunca 20 TL indirimli olarak yararlanılıyor.



Kampanyaya kaydolmak için Selfy’li olmak gerekiyor ve 7 ila 25 yaş arasında olup halen Selfy’li olmayanların SOSYAL SMALL TC Kimlik No yazıp 4545’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.