Türk Telekom çöktü! Türk Telekom Google servislerine girmiyor. Gmail, Youtube ve Google erişim sağlanamaması sonrası Türk Telekom mu çöktü.

Türk Telekom çöktü! Türk Telekom Google servislerine girmiyor. Gmail, Youtube ve Google erişim sağlanamaması sonrası Türk Telekom mu çöktü. Türk Telekom neden giriş yapmıyor yorumları gelmişti. Ancak konunun Google'la değil, Türk Telekom'la olduğu ortaya çıktı.



Türk Telekom 20 Ocak 2020 Erişim problemleri!



Türk Telekom hat kullananlar 20 Ocak 2020 pazartesi günü Google'a giremedi. İlk olarak 20 Ocak 2020 Google kesintileri olarak verilen haberlerde gerçek ortaya çıktı. Google'a Vodafone ve Türkcell erişim açık olduğunu problemin Türk Telekom'dan kaynaklandığı bildirildi. Peki Türk Telekom neden çöktü? Türk Telekom ne zamna düzelecek sizler için derledik.



Türk Telekom Google Servislerine giremiyor!



En çok kullanılan Türk Telekom servisleri arasında yer alan, Google.com, Youtube.com, Gmail.com gibi Gmail, Youtube ve Google'a giriş mümkün değil. Hal böyle olunca ilk olarak geçtiğimiz günlerde yılda bir kez olan Google çöktü haberleri, yeniden çoğaldı. ilan365.net olarak çöküntünün sebebini araştırdık ve türk Telekom'a ulaştık.



Türk Telekom: En kısa zamanda düzelecek!



Türk Telekom problemin farkında olduğunu ve en kısa zamanda sorunu çözeceklerini dile getirdi. Ancak Türk Telekom kullanıcıları isyan etti. Sorunun biran önce çözülmesi gerektiğini dile getiren kullanıcılar, tatil gününde öğrenciler için çok kötü bir haber gelmişti. Türk Telekom üstlendiği sorun ne zaman düzelecek merak ediliyor. 



Android Youtube'da çöktü mü?

Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı! Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı!


İnterneti Türk Telekom olmayanlar Youtube çok hızlı girdiğini ancak Android kullananlar Youtube inanılmaz yavaş olduğunu ve internete giremediği dile getirdi. Bazı ev interneti Telekom olanlarda başka operatör olsa da giriş sağlanamayacağını dile getirdi. 20 Ocak internet neden yavaş sorusu da cevap arayacak.