Türkcell, Türk Telekom ve Vodafone 1 GB Ramazan Bayramı hediyesi veriyor. Bedava internet kampanyaları için internette arama yapan vatandaşlarımıza özel olarak hazırlanmış bu içerik ile birlikte evde geçirilen sürelerin tamamına eşit olacak şekilde bedav

Türkcell, Türk Telekom ve Vodafone 1 GB Ramazan Bayramı hediyesi veriyor. Bedava internet kampanyaları için internette arama yapan vatandaşlarımıza özel olarak hazırlanmış bu içerik ile birlikte evde geçirilen sürelerin tamamına eşit olacak şekilde bedava internet hediye ediliyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında evde kalınan bu önemli günlerde hem Türkcell hem Türk Telekom hem de Vodafone bedava internet kampanyaları başlattı. İşte bedava internet paketleri hakkında tüm detaylar…



1 GB bedava internet haberi hızlı bir şekilde yayıldı. Türkcell, Türk Telekom ve Vodafone müşterileri için gelmiş oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, GMS operatörleri ile özel bir video konferans yaptı. Bu video konferans sonucunda ise Pandemi hakkında konuşulurken vatandaşların internet ihtiyaçlarının karşılanabilmesi konuşuldu. Konuşmada tüm Türkcell, Türk Telekom ve Vodafone müşterileri ayırt edilmeksizin 1 GB internet hediye edilmeli denildi. 1 GB ücretsiz data desteği sağlanacağını açıkladı. Mobil abone sayısının 2020 itibariyle yaklaşık 81 milyona ulaştığını vurgulayan Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, “Yeni Tip Korona virüs (Covid-19) tedbirleri ile gördük ki; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 18 yılda haberleşme altyapısına yaptığımız yatırımlar sayesinde ülkemiz bu konuda dünyanın en iyi altyapılarından birine sahip olmuş durumda. Keza neredeyse eğitimden çalışma hayatına kadar her şey dijital ortama kaymasına ve erişim altyapısına talep birkaç kat birden artış göstermesine karşın altyapımızda hiçbir aksama yaşanmadı” dedi.



TÜRKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 1 GB BEDAVA İNTERNET NASIL ALINIR?



Türkcell, Türk Telekom ve Vodafone 1 GB bedava internetten faydalanabilmek için kullandığınız operatörün mobil uygulamasına giriş yaparak ya da web sitesine giriş yaparak hattınıza tanımlamanız gerekiyor. 1 GB bedava internet hediye edilecek.



TÜRKCELL 1 GB BEDAVA İNTERNET



Türkcell daha önceki senelerde yaptığı gibi bu yılda da bedava internet dağıtıyor. 2020 yılı bedava internet kampanyaları için Türkcell her zaman öncü olmuştur. Başta geliştirdikleri ve geçen yıllardan şahit olduğumuz her Ramazan Bayramı’nda gelen bedava milyonlarca GB’lar ile sınırsız bir şekilde internette gezinebildik. Bu yıl da Korona virüs olsa da, evden çıkamıyor olsak da, Türkcell yanımızda. Türkcell 1 GB bedava internet hediyesi ile beraber sınırsız bir şekilde ailemiz ile görüntülü görüşebilir ve hasret giderebiliriz.

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!


TÜRK TELEKOM 1 GB BEDAVA İNTERNET HEDİYE NASIL ALINIR?



Türk Telekom 1 GB bedava internet hediye kampanyası adından faydalanabilmek için öncelikle Türk Telekom müşterisi olmanız gerekiyor. Eğer müşteriyseniz hemen mobil uygulamaya giriş yaparak bedava internet kampanyaları sekmesinden faydalanabilirsiniz.



TÜRKCELL, VODAFONE VE TÜRK TELEKOME TEŞEKKÜR



Türkcell, Vodafone ve Türk Telekom müşterilerine bedava dağıtılan EBA 1 GB internet için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, şu notu paylaştı: “Bu içeriğe erişecek öğrenci sayısında hiçbir sınırlandırma da yaptırmadık. Korona virüs ile mücadele ederken devlete düşen görevler yanında, özel sektörümüzün de yerine getirmesi gereken sorumlulukları olduğu muhakkaktır. GSM operatörlerimiz de bu süreçte elini taşın altına koydu ve güzel işler başardı. Sağlık çalışanlarımıza, öğrencilerimize ve 65 yaş üstü vatandaşlarımıza destek sağlayan operatörlerimiz hiçbir aboneyi ayırmadan böyle bir desteğe de imza attı. Hatta konuşma süresi olarak da ekstra destekler gündemde. Tam detayları kendileri açıklayacak. Ben operatörlerimiz Türk Telekom, Türkcell ve Vodafone’a vatandaşlarımız ve kullanıcılarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.