Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone İçin Bedava İnternet Veren Uygulamalar neler. 2020 yılında Türkcell Bedava internet, Vodafone Bedava internet ve Türk Telekom Bedava internet sürekli olarak aranıyor.

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone İçin Bedava İnternet Veren Uygulamalar neler. 2020 yılında Türkcell Bedava internet, Vodafone Bedava internet ve Türk Telekom Bedava internet sürekli olarak aranıyor. Sizler için 2020 Bedava internet kampanyası veren uygulamaları derledik. Hemen bu  uygulamalardan bedava internet kazanabilirsiniz.



Bedava İnternet Veren uygulamalar!



Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone abonelerine bedava internet veriyor. Bedava internet kazanmak için bir çok başvuru yöntemi mevcut. İlan365.net olarak hangi operatör, hangi uygulama ve kampanyalar ne kadar internet veriyor sizler için araştırdık. Faturalı, faturasız ve tüm abonelik modellerinde Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullanıcısı ücretsiz internet paketleri ve kampanyaları mevcut.



Mobilde sürekli olarak biten internet, hergün daha fazla lazım oluyor. Bedava internet için, Türkcell Bedava internet uygulamaları, Vodafone bedava internet uygulamaları ve Türk Telekom Bedava internet uygulamaları sizler için derledik.



Türk Telekom Bedava internet kampanyaları



Self Gece





Türk Telekom, Self servisinin gece uygulamasıyla günün belirli saatlerinde sınırsız internet kullandırıyor. Faturasız hat sahibi olanlar için 30 TL ve üzeri bakiye yüklemelerinde (Yüklemeyen yok) "Gece" yazarak 4545'e mesaj göndererek kampanya katılanlar akşam 21:00 sabah 9.00 arası ücretsiz kullanabilecek.



Türk Telekom uygulamasında bedava GB kazan!



Türk Telekom, faturasız hatta sahipler için Türk telekom resmi sitesi yada mobil uygulaması üzerinden ücretsiz internet veriyor. 30 TL yüklemelerinde günlük 1 GB, 30 TL üzerinde haftalık 1 GB hediye kazanabilirsiniz. 1 GB Kazan yazıp "5555"'e gönderebilirsiniz. 



Vodafone Bedava İnternet kampanyaları



Vodafone Arkadaşını Getir 15 GB interneti götür!





Vodafone abonelerine 15 GB kazanma yöntemi. Vodafone başka operatör kullanan arkadaşlarını, kendisini Vodafone geçmeye ikna ederse 15 GB internet veriyor. Hemde 15 GB 3 ay boyunca kullanabilirsiniz. Vodafone "Yanımda" uygulaması hikayeler bölümünden arkadaşlarınızı davetiye göndererek gelmesini bekleyerek 15 GB internet alabilirsiniz.



26 Yaş Altına İnternet Avcıları paketi!



26 Yaş altına Vodafone Freezone kullanıcıları App Store ve Google Play Store'da internet avcıları oyunu indirerek robotları yakalayanlara internet veriyor. Robotlara mağaza bölümünden dilediğiniz internet paketini ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.



2 GB Vodafone Bedava internet!



Vodafone, faturasız hatlarına 50 TL veya üzeri bakiye yüklemelerinde 1 ay kullanabileceği 2 GB internet hediye ediyor. 



Turkcell Bedava internet uygulamaları



Salla Kazan





Turkcell, İOS ve Android telefonu kullananlar için Dijital Operatör uygulaması üzerinden Salla Kazan bölümüne girerek düzenli internet kazanabiliyor. Salla Kazan kampanyası her Turkcell abonesine haftada 1 kez bedava internet veriyor ve her hafta kazanabiliyorsunuz.



Turkcell Yaani 1 GB Bedava internet!

900 TL Doğalgaz Faturası Desteği Başladı 900 TL Doğalgaz Faturası Desteği Başladı


Yaani arama motorunu kullanan Turkcell aboneleri, 10 gün içinde 20 Yaani araması yaparak 1 GB İnternet kazanabiliyor. Kazanılan internet paketleri uzun süre boyunca kullanılabiliyor.



Turkcell GNÇ 2 Gün bedava internet kampanyası!



Turkcell Genç abonelerne İOS ve androdi için sunduğu GNÇ uygulamasından bedava internet kazanabiliyor. GNÇ uygulaması indirip kurarak ÇATLAT bölümünden 2 gn bedava internet kazanabilirsiniz. Her hafta düzenli olarak bu interneti alabilirsiniz.