İlk bakışta çok sıradan bir konuya ve senaryoya sahipmiş gibi görünse de aslında Yasak Elma dizisi içinde çok ama çok fazla şey gizliyor. Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece gibi çok popüler isimlere yer veren dizi, her hafta yeni bölümleriy

İlk bakışta çok sıradan bir konuya ve senaryoya sahipmiş gibi görünse de aslında Yasak Elma dizisi içinde çok ama çok fazla şey gizliyor. Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece gibi çok popüler isimlere yer veren dizi, her hafta yeni bölümleriyle reytingleri alt üst etmeyi başarıyor. Özellikle 2020 yılının Yasak Elma’nın yılı olduğu dahi söylenebilir. Talat Bulut dizide Halit Argun isimli karaktere hayat veriyordu. Dizideki her bir kadınla yakın ilişki yaşayan ve hatta evlenen son derece zengin bir adam olan Halit Argun karakteri, ölümünü de bu kadınların elinden tatmıştı. Talat Bulut, Yasak Elma taciz haberleri ile de gündeme gelmişti ve o dönem çok tartışılmıştı. Daha sonrasında da diziden karakterinin ölümüyle ayrılmıştı.

Talat Bulut Yasak Elma’ya Geri Dönüyor Mu?


Talat Bulut Yasak Elma’ya geri dönecek mi sorusunun kaynağı aslında kulis haberlerinden ziyade, dizinin senaryosunun gidişatından kaynaklı. Çünkü birkaç bölüm kadar önce dizinin başrol kadın karakterleri olan ve Halit Argun’un öldüren Şahika, Yıldız ve Ender’e aynı anda bir mesaj gitmişti. Bunun üzerinde 3 kadında doğrudan Halit’in şoförü olan Sıtkı’nın yanına giderek, hesap sormuştu. Ancak burada Sıtkı’nın telefonla başka bir kişiye bilgi verdiğini görülmüştü. İzleyicide büyük bir merak uyandıran telefonun diğer ucundaki kişiye ilişkin çok fazla teori ortaya atıldı. Bunlardan birisi de Talat Bulut’un diziye geri döndüğü oldu.

Talat Bulut ise Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla Yasak Elma dizisine geri dönmeyeceği yönünde bir işaret verdiği yorumlandı. Ancak ne dizinin senaryosunda ne de kulislerde bu konuda somut bir bilgi yok.

Yasak Elma’da Barış Kılıç Geri mi Dönüyor?


Talat Bulut ile aynı dönemde diziden ayrılan Barış Kılıç, Yasak Elma hayranlarının en çok sevdiği karakterlerden birisidir. Herkesin birbirinin ardından iş çevirdiği ve ihanetlerin kol gezdiği bir ortamda iyi kalmayı başarabilen nadir bir adam olan Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç’ın diziye döneceği haberi büyük bir merak uyandırdı. Ancak Barış Kılıç Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla, sosyal medyada çıkan bu haberlerin gerçekliğinin bulunmadığını açıkladı.