Turkcell 20 GB Bedava internet kampanyasını duyurdu. Turkcell, 2020 yılında en büyük kampanyası olan 20 GB bedava internet dağıtacağını duyurdu.

Turkcell 20 GB Bedava internet kampanyasını duyurdu. Turkcell, 2020 yılında en büyük kampanyası olan 20 GB bedava internet dağıtacağını duyurdu. Turkcell'den Kullanıcılara 20 GB Bedava internet için yapmanız gerekenleri sizler için derledik.



Turkcell Yeni Yılın en büyük kampanyası!



Turkcell, yeni yılın en büyük kampanyasını resmi olarak duyurdu. "İlk ay Fayda Kampanası" isimli kampanya sayesinde 1 aylık 10 GB yada 20 GB hediye internet vereceğini duyurdu. Turkcell 20 GB internet kazanmak için yapmanız gerekenleri sizler için araştırdık. 



Bu paketleri kullanıyorsanız 10 GB Hediye!



Turbo Fırsat



Turbo Avantaj



Turbo Eko



Turbo Fırsat Plus



Faturalı 2 GB Plus



Akıllı 2GB



Turbo Yeni GB



Kontratlı Altın yAşlar Avantaj



Turbo Avantaj 2 GB



Turbo 1 GB



20 GB Bedava internet veren paketler!



Turbo Star



Turbo Konfor



Turbo Plus



Turbo Hoş Geldin



Turbo Hepsi Eko



Turbo Ekstra



Faturalı Midi Plus

Bankkart Kullanıcılarına Özel Kampanya: 3.000 TL Değerinde Airpods İndirimi! Bankkart Kullanıcılarına Özel Kampanya: 3.000 TL Değerinde Airpods İndirimi!


Turbo Mini



GNÇ Fırsat



Turbo Midi



Turbo Fırsat Super



Turbo Maksi



Faturalı Fırsat Midi



Turbo Yeni 3GB



Akıllı 3 GB



Faturalı 3GB Plus



Turkcell 10GB - 20GB Kazanma şartları neler?



Turkcell, 12 ay kalma sözü veren tüm abonelere bulundukları yukardaki paketlere göre 1 ay 10 GB ve 20 GB İnternet paketi verecek



Cayma hakkını kullananlar interneti kullanıp 1 yıl içerisinde Turkcell çıkarsa 10 GB 39 TL, 20 GB 49 TL cayma bedeli yansıtılacak



Turkcell 20 GB İnternet Paketi nasıl alırım?



FIRSATGB yazıp 2200'e göndererek katılabilirsiniz. İlk Fayda kampanyası sonrası Türk Telekom ve Vodafone kampanyaları da gelecek.