Turkcell Bedava İnternet Paketi 2020 (Tüm Paketler) arasında Türkiye'nin en çok tercih edilen operatörü olan Turkcell, kendisini tercih eden kullanıcılara çeşitli ücretsiz hizmetler sunuyor. Bu hizmetlerden biri de Turkcell bedava internet imkânıdır.

Turkcell Bedava İnternet Paketi 2020 (Tüm Paketler) arasında Türkiye'nin en çok tercih edilen operatörü olan Turkcell, kendisini tercih eden kullanıcılara çeşitli ücretsiz hizmetler sunuyor. Bu hizmetlerden biri de Turkcell bedava internet imkânıdır. Bunlar Turkcell'in bu kategori altında sunduğu güncel hizmetlerdir.



Türkiye'nin en çok tercih edilen operatörü arasında yer alan Turkcell, kendisini tercih eden kullanıcılara çeşitli ücretsiz hizmetler sunuyor. Bu hizmetlerden biri de Turkcell bedava internet imkânıdır. Bunlar Turkcell'in bu kategori altında sunduğu güncel hizmetlerdir. 4.5G Süper Paket 4.5G'ye sahip Turkcell kullanıcıları için tasarlanan bu paket, hattınıza 2 hafta geçerliliği olan 1 GB internet paketi tanımlamaktadır. 4.5G uyumlu SIM karta sahip, bu cihazı destekleyen, 4.5G aboneliği olan ancak son 3 aydır 3G şebekesi kullanan Turkcell müşterileri bu hizmetten yararlanabiliyor. Bu internet paketi sadece yurt kullanımı için geçerlidir. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen Turkcell kullanıcıları Dijital Operatör uygulaması üzerinden Hediye Havuzu' na tıklayabilirler. Paketi kullanabilmek için kullanıcının telefonunun ayarlarında 4.5G özelliğini açması gerekmektedir. Bu paketi başarıyla satın alıp açtıysanız, paket açıkken yaptığınız internet kullanımı bu paketten harcanacaktır.



Sağlık Çalışanları Kampanyası Turkcell



Özveriyle çalışan sağlık profesyonellerine ücretsiz internet sağlıyor. Bu kampanya ile ilgili bilgiler şu şekildedir: Kampanya dahilindeki paket, otomatik olarak tanımlanan, bir sonraki ay yenilenen ve 2 ay süreyle yenilenen bir internet paketidir. Kampanya, Sağlık Bakanlığımız tarafından iletilen Turkcell müşterilerine otomatik olarak tanımlanır ve SAĞLIKCALISAN yazıp 2200'e gönderilerek 5GB internet elde edilebilir.



İlk Ay Turkcell



Bedava internet uygulamalarından biri ilk ay kampanyasıdır. Turkcell bireysel faturalı 12 ay boyunca kalma sözü veren müşterilerimiz, seçtikleri tarifeye göre 1 ay süreyle 10, 20 veya 30 GB internet paketi alıyorlar. Bu konuda 10 GB'lık paketler;



Platin Siyah kullanıyorsanız Turkcell bedava internet kazanma şansına sahipsiniz. Kampanyaya katılmak için Platinum Black paketlerinden herhangi birinde olmanız yeterlidir. Hem bireysel hem de kurumsal müşteriler tarafından kullanılabilen bu hizmet, ülkede her ay bir hafta geçerlidir. Platinum Black hediyesini almak için her ay Platinum mobil uygulamasına girerek hediyenizi alabilirsiniz.



Turkcell'in müşterilerine sunduğu bu hizmet kod kullanılarak alınabilmektedir. Böylelikle PUBG Mobile içeren oyunlar için günlük 1 GB oyun sunulmaktadır. Paket faturalı ve faturasız tüm Turkcell kullanıcıları tarafından tercih edilebilir. Paket içerisinde kullanılmayan miktar transfer edilmez ve paket otomatik olarak yenilenmez. Pakete sahip olmak için GÜNLÜK İZLE yazıp 2200'e KAMPANYA ŞİFRESİ yazarak 2200'e gönderebilirsiniz.



Promosyon kodu aldıktan sonra kullanabileceğiniz bu paket, Turkcell kullanıcılarına PUBG Mobil dahil bazı oyunlar için ayda 3 GB internet sunuyor.



Turkcell Bedava İnternet Veren Uygulamalar



2020 Turkcell bedava internet paketleri ile hem faturalı hem de faturasız aboneler bedava interneti kullanabilir. Güncel kampanyaları araştıran aboneler için burada sunduğumuz tüm hediye gb kampanyaları turkcell.com.tr'deki kampanyalardır. Buradaki paylaşımın nedeni, Turkcell abonelerinin toplu olarak tüm kampanyalara erişmesine izin vermektir. Zaman zaman tarifeyi yenilemeden hepimiz internetimiz bitebilir. Bu gibi durumlarda, ya ek paketler satın almamız ya da mevcut kampanyaları kullanarak ücretsiz GB almamız gerekiyor.



İnternetiniz fatura tarihinden önce bitiyorsa, Turkcell Bedava internet kampanyalarından yararlanabilirsiniz. 2020 yılında geçen yıla göre Türkiye'nin en büyük GSM operatörü, bugüne kadar kampanyalar düzenleyerek müşterilerine hizmet verdi. Bu kampanyaları aşağıdaki listelerden inceleyebilirsiniz.



Ücretsiz internet sağlayan uygulamalar, 2020 yılında en çok bilinen uygulamanın Bip olduğunu söyleyebiliriz. Ancak farklı uygulamalar var. Bunlar;



Bip



Salla ve Kazan

13 Milyon 200 Bin Emekliye Müjde! Nisan Ayında 12300 TL Ödenecek 13 Milyon 200 Bin Emekliye Müjde! Nisan Ayında 12300 TL Ödenecek


Bizce



Hediye Havuzu



Hediye Yarışı



Dergilik



Dijital Operatör (eski adıyla Hesabım uygulaması)