Turkcell, 50 bin GB hediye interneti hiçbir ücret talep etmeksizin dağıtıyor. Siz de Turkcell’den 1 GB hediye internet kazanmak istiyorsanız acele edin.

Turkcell, 50 bin GB hediye interneti hiçbir ücret talep etmeksizin dağıtıyor. Siz de Turkcell’den 1 GB hediye internet kazanmak istiyorsanız acele edin. 1 GB hediye internet kazanmak istiyorsanız ilk 50 bin başvuru yapanlardan biri olmalısınız. İşte detaylar…



Turkcell, vatandaşı cezbedecek yepyeni bir kampanyaya imza atarak “4.5G Süper Paket”ine başvuruda bulunan ilk 50 bin kişiye 1 GB mobil internet hediyesi veriyor.



Turkcell 50 bin GB bedava internet ile çığır açıyor!



Haberimizde siz okuyucularımız için iki hafta süresince tanımlanan 1 GB hediye internet hakkında tüm detayları inceleme altına aldık. İşte Turkcell’den çığır açan 50 bin GB hediye internet kampanyasına ilişkin kaydettiğimiz notları ele aldığımız haberimiz…

Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek! Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek!


Turkcell’den 1 GB hediye internetin özellikleri nelerdir?



Turkcell “4.5G Süper Paket”ine başvuruda bulunan ilk 50 bin kişiye tamamen ücretsiz bir şekilde birer GB hediye internet dağıtıyor. Türkiye’nin en köklü telekomünikasyon şirketi olan Turkcell, 1 GB hediye internet kampanyasını “2 hafta boyunca sadece 4.5G yönünde geçerli bu 1GB hediye internet paketiyle aynı GB ile daha hızlı internet kullanacaksınız!” sözleriyle kamuoyuna duyuruyor.



Turkcell’den 1 GB hediye internet kazanmak için geç kalmayın!



Turkcell’in “4.5G Süper Paket”inden yararlanabilmek için son üç aydır 4.5G uyumlu SIM kart kullanmanız, 4.5G uyumlu cihaz kullanmanız gerekli kılınıyor. Turkcell’in dağıttığı 50 bin GB hediye internet için telefon ayarlarından 4.5G kapalı ise açılması gerekiyor. Turkcell, ilgili 1 GB hediye internet kampanyasının 50 bin ile sınırlandırıldığının altını özellikle çiziyor. 1 GB hediye internet kazanmak için acele etmeniz gerekiyor. Aşağıdaki prosedürleri uygulayarak ilk 50 bin kişi arasına girip 1 GB hediye internet paketinizi kazanabilirsiniz.



Peki, Turkcell’den 1 GB hediye internet nasıl kazanılır? İşte Turkcell’den 1 GB hediye internet kazanmak için yapılması gerekenler…



Turkcell’den 1 GB hediye internet nasıl kazanılır?



Turkcell’den 1 GB hediye internet kazanmak için 1 GB hediye internete başvuran ilk 50 bin kişiden biri olmanız gerekiyor. Bedava 1 GB internet için yapacağınız başvuruyu Turkcell’in mobil uygulaması olan Dijital Operatör üzerinde bulunan Hediye Havuzu’ndan yapabiliyorsunuz.