Turkcell bedava internet kampanyalarını duyurdu! Turkcell, her yıl olduğu gibi 2020 yılında da abonelerine özel bedava internet GB kampanyalarına devam ediyor. Turkcelliler, hediye internet kampanyalarıyla birlikte binlerce MB ve onlarca GB bedava intern

Turkcell bedava internet kampanyalarını duyurdu! Turkcell, her yıl olduğu gibi 2020 yılında da abonelerine özel bedava internet GB kampanyalarına devam ediyor. Turkcelliler, hediye internet kampanyalarıyla birlikte binlerce MB ve onlarca GB bedava internete kavuşuyor! Turkcell faturalı ve faturasız aboneler nasıl internet alabilirler? Turkcell bedava internet kampanyasından nasıl yararlanılır? Turkcell bedava GB Nasıl alınır? Tüm Detaylarıyla haberimizde sizler için hazırladık...



Turkcell, bedava internet kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. 2020 Mayıs ayı itibariyle Turkcell'den birçok yeni bedava internet kampanyası geldi. Zorlu Koronavirüs sürecinde normalleşmenin başlamasıyla birlikte insanlar tedbirlere uyarak sokağa çıkıyor. Salgın sürecinin başından bu yana desteğini esirgemeyen Turkcell de bu süreçte internete bağlanmak isteyen Turkcelliler'e bedava internet kampanyalarıyla destek oluyor. Turkcell faturalı, faturasız ve hazır kart kullanıcıları, fark gözetilmeksizin bedava internet GB'larına kavuşuyor! 



Turkcellilere Bedava İnternet Hediye Etme!



Turkcell, bireysel abonelerine özel birçok bedava internet kampanyasını 2020 Mayıs ve Haziran ayları için hayata geçirdi. Bireysel hat kullanan Turkcell aboneleri de kendi aralarında Bedava internet hediye edebiliyorlar. Turkcell abonesi olan birine, haftalık 1 GB internet hediye etmek istiyorsanız vergiler de dahil olmak üzere 15 tl ödemeniz gerekmektedir. Bu tutar, faturalara yansıtılmakta yahut TL yüklemelerinde düşülmektedir. 



Turkcell Bedava İnternet hediye etmek için yapmanız gereken şey ise "HEDIYE HAFTALIK 1 GB 53xxxx" şeklindeki kısa mesajı 2222'ye göndermek gerekmektedir. Hediye olarak gönderilen internet paketi sadece Türkiye (yurt) içerisinde geçerli olmaktadır. Ayrıca "KALAN" yazıp 2222'ye göndererek ücretsiz biçimde internet paketinizde kalan tutarınızı öğrenebilirsiniz. 



Turkcell 2020 Mayıs Haziran Bedava İnternet Kampanyası!



2020 Mayıs ve Haziran ayı itibariyle TUrkcell Bedava internet kampanyaları tüm hızıyla sürüyor! Turkcell'den faturalı-faturasız hat abonelerine özel bedava GB paketleri de araştırılıyor. Bu süreçte internete bağlı kalmak isteyen milyonlarca Turkcelli'ye bedava internet paketi kampanyasının müjdesini bu haberimizde veriyoruz. Turkcell, geçmişte olduğu gibi bugün de pek çok bedava internet kampanyasıyla Turkcelliler'i internetten mahrum bırakmıyor. 



Turkcell 1 GB BiP Uygulaması Bedava İnternet!



Turkcell 2020 yılında BiP uygulamasını indiren abonelerine 1 GB Bedava internet paketi sağlıyor! BiP uygulaması üzerinden mesajlaşma ve konuşma yaparken bir yandan da arkadaşlarınızı da BiP uygulamasına davet ederek bedava internet kazanabilirsiniz. Ayrıca yine BiP uygulaması üzerinden verilen 'Turkcell Süpriz Nokta' kutuları ile bedava internet paketleri kazanabilirsiniz. Turkcelliler BiP ile birçok bedava internet şansını yakalayabiliyor.



Turkcell Dergilik Uygulaması 1 GB Bedava İnterneti!



Turkcell, 2020 yılında Dergilik uygulaması üzerinden 1 gb bedava internet paketi sağlıyor! Dergilik uygulamasına son 1 yıl içerisinde 1 kez bile girmiş olsanız 1 GB Bedava internet paketi kazanabilirsiniz. 

QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir? QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir?


Turkcell Faturanıza Otomatik Ödeme Talimatı Vererek Bedava İnternet!



Turkcell faturalı hat sahiplerine, otomatik ödeme talimatı vermeleri halinde bedava internet sunmaktadır. Bu kampanyayla birlikte faturaları için otomatik ödeme talimatı veren faturalı hat Turkcell aboneleri, 5 GB bedava internet kazanabileceklerdir. Dijital Operatörüm uygulaması üzerinden otomatik ödeme talimatıyla haftalık yenilenen 5 gb bedava internet hakkına kavuşabilirsiniz.