Ücretsiz internet, bedava internet paketleri ve diğer tüm uygulamalar, zaman zaman müşterileri sevindirecek derecede olabilmektedir. Akıllı telefonlarda internet kullanımı giderek daha da artarken operatörlerin internet uygulaması da müşteriler tarafınca

Ücretsiz internet, bedava internet paketleri ve diğer tüm uygulamalar, zaman zaman müşterileri sevindirecek derecede olabilmektedir. Akıllı telefonlarda internet kullanımı giderek daha da artarken operatörlerin internet uygulaması da müşteriler tarafınca yakından takip edilmektedir. Özellikle de operatörlerin ücretsiz internet uygulamaları sayesinde pek çok vatandaş bu uygulamalardan faydalanarak vakitlerinin büyük çoğunluğunu internette geçirmektedir. Müşteriler daha iyi bir uygulama sunan operatör gördüklerinde o operatöre geçmeye çalıştıklarından dolayı bir rekabet içerisinde de oluşuyor. Buna göre de çeşitli operatörlerde sürekli olarak yeni uygulamalar yapılmaktadır. Bu konu sürekli olarak güncellendiği için sizler için operatörlerin internet uygulamalarını bir noktaya getirdik. İşte farklı operatörlerin ücretiz internet uygulamaları..



TÜRK TELEKOM İNTERNET FIRSATLARI



Türk Telekom, müşterileri için çeşitli zamanlarda bütün müşterileri için bedava internet uygulamaları yapıyor. Bu hediye internetlerden yaralanmak için müşterilerin küçük birtakım işlemler yapmaları gerekmektedir. Kullanıcılar ücretsiz internet hediyesinden yararlanmak için kolay yöntemleri uygulayarak internette gezinmenin keyfini yaşamaktadırlar. İşte yapılabilecek yollar… 4.5 G sim kartı sahibi olmak, kullanıcıların bir ay boyunca 30 GB ücretsiz internet kazanmasını sağlayan yoldur. Bunun için gerekli koşul ise kullanıcıların 16 Temmuz 2016 tarihinden öncesinde Türk Telekom kullanıcısı olmaları ve ilk kez 4.5 G sim kartı almaları gerekmektedir. Coşturan 3 GB tarifesine geçmek de ücretsiz internet uygulamalarından yararlanabilmenin bir diğer yöntemidir. Bunun için farklı operatörlere müşteri olan vatandaşlarının numaralarını Türk Telekom’a geçirmeleri gerekiyor. Bunu yapmaları takdirde bir yıl boyunca her ay ücretsiz 1 GB internet kullanım hakkına sahip olacaklardır. Selfy 1 GB uygulaması da ücretsiz internet kampanyalarından birisi olacaktır. Bu uygulamadan faydalanmak için Selfy’li olmak gerekmektedir. Tek seferde 30 lira ya da daha üzeri bir tutarda yükleme yapılması takdirde 1 GB internet paketi armağan edilmektedir.



TURKCELL İNTERNET FIRSATLARI



Kullanıcılarını korumak ve sayılarını yükseltmek için Türkcell de sürekli olarak müşterilerine ücretsiz internet uygulamaları yapmaktadır. Bu uygulamalar şu biçimdedir: Joker hediyeler uygulamaları ile Türkcell müşterileri ücretsiz internet kullanabilmektedirler. Bunun için faturalı Türkcell müşterisi olan vatandaşlarının paketlerini daha yüksek tutarlara yükseltmeleri gerekiyor. Bu konuda ne kadar ve ne zamana kadar internet hediyesi edinecekleri ise tarifelerinin tutarları ve müşteri kalma zamanları gibi durumlara göre değişiklik gösteriyor. Sim kupon biriktir uygulaması ile hediye internet kazanmak adına ilk olarak SİM aplikasyonunu indirilmesi gerekiyor. Bu aplikasyonun indirilmesinin sonrasında kuponlar toplanır ve biriken kuponlara göre de 1 ile 4 GB aralığında hediye internet kazanması gerekmektedir.

İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün! İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün!


VODAFONE İNTERNET FIRSATLARI



Vodafone da müşterilerini korumak ve sayılarını yükseltmek için hediye internet uygulamaları yapmaktadır. Çeşitli uygulamalar ve paketler ile kullanıcılarına hediye internet şansı sağlamaktadır. Bu uygulamalardan faydalanmak için şunlar yapılabilir: E-fatura kullanımı ile faturalarını e-posta üzerinden alan kullanıcılar 1 GB hediye internet kazanacaktır. Vodafone yanımda uygulaması ile de Vodafone kullanıcıları bu aplikasyon üzerinden sürekli olarak hediye internet kazanma fırsatı edineceklerdir. Haftalık ücretiz internet uygulamaları ile aboneler internette sonsuzca gezmenin keyfini süreceklerdir. Son 1 ay içerisinde numara geçiren, yeni hat temin eden, faturasız hattan faturalıya geçen kullanıcılara Vodafone tarafınca, seçmiş olduğunuz tarifeye göre değişiklik gösterebilen 1 aylık 10 GB ya da 1 aylık 20 GB hediye internet vermektedir. Freezone Vodafone Freezone'a katılan kullanıcılara, 1 gün geçerli 4 GB internet paketi elde etme şansına sahip olabileceklerdir.