Türkcell, Vodafone ve Türk Telekom EBA canlı dersler için 6 GB ve 8 GB aylık bedava internet veriyor. Ancak 6 GB - 8 GB arasında bedava internet verilmesine rağmen kimsenin bu interneti kullanamadığı, Türkcell, Vodafone ve Türk Telekom uygulamalarında in

Türkcell, Vodafone ve Türk Telekom EBA canlı dersler için 6 GB ve 8 GB aylık bedava internet veriyor. Ancak 6 GB - 8 GB arasında bedava internet verilmesine rağmen kimsenin bu interneti kullanamadığı, Türkcell, Vodafone ve Türk Telekom uygulamalarında internetin geçtiği ancak kullanılmadığı sonrası bir açıklama bekleniyor. Bir çok öğrenci internet nedeniyle dersleri izleyemiyor.



EBA Canlı Derste bedava internet nasıl kullanılacak?



Türkcell, Vodafone ve Türk Telekom 6 GB ve 8 GB olmak üzere EBA Canlı derste bedava internet kullandırıyor. ancak EBA canlı derste ücretsiz internet kullanılmaması sonrası vatandaşlar ve öğrenciler büyük tepki veriyor. Peki EBA canlı ders internet nasıl kullanılacak? Öğrenciler ne yapacak! Tek çare EBA canlı ders uygulaması tamamen ücretsiz olması yönünde vatandaşlar istekleri var.

Ziraat Bankası'ndan Büyük Fırsat: Bankkart Sahiplerine 7500 TL Kazanma Şansı! Ziraat Bankası'ndan Büyük Fırsat: Bankkart Sahiplerine 7500 TL Kazanma Şansı!


EBA Canlı ders ücretsiz olmalı!



Pandemi sürecinde yüzyüze eğitimin yerine uygulanan ve bundan sonra hayatımızda sık sık yer edinecek olan EBA, uzaktan eğitim programı kapsamında, GSM operatörleri öğrencileri 6 GB ile 8 GB arasında değişen miktarlarda mobil internet paketini ücretsiz olarak tanımlıyor. Ancak bunun bile az olması en az 20 GB internet verilmesi (video izlendiği için) şart olması gerekirken, operatörlerden Türkcell, Vodafone ve Türk Telekom 6 GB, 8 GB ve 10 GB internetleri bile vatandaşlar kullanamadığını söylüyor. 



Aslında Ücretli Ders oluyor!



Türkcell, Vodafone ve Türk Telekom ile MEB arasında bu sorunun biran önce çözülmesi isteniyor. Fazladan girilen ek 1 GB internette vatandaşın şu pandemi ve yokluk döneminde cebinden 25 TL Fazla ücret çıkıyor. 10 GB fazladan internet harcayan bir öğrenci dersi dinlemek için 250 TL ödemek zorunda kalıyor. Bu sebeple ilan365 olarak bizde söylüyoruz "EBA Canlı ders ücretsiz" olsun ve 6 GB, 8 GB ve 10 GB hiç bir işlem yapmadan öğrenciler tarafından kullanılabilsin. 



Türkcell, Vodafone ve Türk Telekom Bedava internet nasıl alınır?



Tüm operatörlerin uygulamasını indirerek 6GB, 8 GB ve 10 GB internetten faydalanabilirsiniz. Telefonunuzda yer alan uygulamada internet paketleri yerine geçerek "MEB ONLİNE EĞİTİM PAKETİ (EBA)" hattınıza tannımlı olması gerekmektedir. Türk Telekom 8 GB, Vodafone 6 GB ve Türkcell 10 GB kadar EBA internet paketlerinde görünmezse normal internet paketinizden harcama yapar hemen bakın.



ilan365.net