Son Dakika ülkemizde İzmir depremi sonrası Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hem mobil hat çöktü hem internet gitti. Sosyal medya dahil operatörler hiç bir yere girmiyor.

Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay! Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay!
Son Dakika ülkemizde İzmir depremi sonrası Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hem mobil hat çöktü hem internet gitti. Sosyal medya dahil operatörler hiç bir yere girmiyor. İzmir depremi sonrası İstanbul'da Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'a erişim sağlanamıyor.

Yine deprem yine erişim problemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hem mobil şebeke hem internet kesintileri yaşanıyor. İzmir'de arkadaşı, akrabası olanlar iletişim kurmakta zorlanıyor. İzmir'de meydana gelen depremi Kandilli Rasathanesi 6.8 olarak duyururken, AFAD 6.6 şiddetinde duyurdu.

İzmir'de kimse ailesiyle görüşemiyor!

İzmir depreminde yıkım var mı bilinmez İzmir'de yer alan vatandaşlara ulaşmakta zorluklar çekiniyor. Ailesi, annesi, babası, kardeşi olanlar Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'a sosyal medyadan isyan ediyor. Ülkemizde büyük problemler arasında olan deprem sonrası şebeke ve hat çökmeleri bu depremde de sürüyor.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom ne zaman düzelir?

İzmir'de ve İstanbul'da Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatları çöktü. Şu anda hem Turkcell, hem Vodafone hem de Türk Telekom konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. İnternet ilk olarak biraz düzelse de vatandaşar aileleri Whatsapp üzerinden arıyor.

İzmir depreminde Binalar yıkıldı iddiası!

İzmir depreminde bazı binaların yıkıldığı iddia edildi. İzmir depreminde ölü ve yaralı var mı halen resmi bir açıklama gelmedi.

AFAD SMS Tercih Edin!



Depremlerde ve acil durumlarda iletişimin kesilmemesi için internet tabanlı haberleşme uygulamaları ve SMS'i tercih edin.