Türkiye Emine'yi konuşuyor! Malatya'da 16 yaşındaki zihinsel engelli Emine'yi konuşuyor. Malatya’da 16 yaşındaki zihinsel engelli E.

Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor!
Türkiye Emine'yi konuşuyor! Malatya'da 16 yaşındaki zihinsel engelli Emine'yi konuşuyor. Malatya’da 16 yaşındaki zihinsel engelli E.G.’ye birden fazla kişi tarafından cinsel istismar uygulandığı öğrenilmesi sonrası Türkiye ayaklandı! Emine'yi kim tecavüz etti? Zihinsel Engelli çocuğa yapılanlar Türkiye'yin ayıbı olarak kalsa da yapanların cezalandırılması isteniyor.

Malatyalı Zihinsel Engelli Emine olayı gündem oldu!

Malatya'da 16 yaşında Zihinsel Engelli Emine'ye cinsel istirmar rezaleti! 16 yaşındaki çocuğa tecavüz edildiği öğrenilmesi sonrası soruşturmanın etkin ve şeffaf yürütülmesi için kampanya başlatıldı! Emine G. isimli çocuğa cinsel istismar uygulanyaların cezalandırılması isteniyor.

Emine'ye kim tecavüz etti! Neden gizleniyor!

Malatya'nın Narmikan köyünde doktor raporunda %50 zihinsel engelli olarak saptanan 16 yaşındaki Emine'nin birçok kişi tarafından tecavüze maruz bırakıldığı ortaya çıktı. Tecavüzcülerin isimleri ise gizleniyor. Emine'ye kim tecavüz etti, neden isimlerin gizlendiği araştırılmak isteniyor.

Kısa sürede sosyal medyanın en çok konuştuğu isim olan Emine için tüm Türkiye ayaklandı. Henüz 16 yaşında çocuk olan Emine G. için soruşturmanın şeffaf bir şekilde devam etmesi için tüm Türkiye kenetlendi.

Konuyla ilgili henüz resmi makamlardan bir açıklama gelmedi.

Emine g. Kimdir?

Malatya Nermikan köyünden olan Emine, yoksul bir aile olduğu ve konuşmasının engellendiği öğrenildi. Daha fazla sesini yükseltmek isteyenler kısa sürede Türkiye gündemine Emine'yi soktu ve resmi bir cevap aranıyor.