Gündemimizde yer alan Son dakika haberler doğrultusunda Liderler ve siyasi isimlere güven anketi yapıldığı açıklandı. Yapılan anketler doğrultusunda ilk 5’e giren isim belli oldu.

İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek! İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek!

Gündemimizde yer alan Son dakika haberler doğrultusunda Liderler ve siyasi isimlere güven anketi yapıldığı açıklandı. Yapılan anketler doğrultusunda ilk 5’e giren isim belli oldu. 3 Ak Partili ve 2 CHP’li isimler gündemimizde ki yerini aldı. Güven anket sonuçlarında yapılan oranları haberimizden öğrenebilirsiniz.



Son Dakika Haberi! Türkiye’nin Güvenilen İsimleri İçin Anket Yapıldı!



Korona virüs salgının ortaya çıkmasıyla birlikte hareket geçen konsensüs Araştırma şirketi ülkemizde en çok güvenilen siyasi isimler hakkında anket düzenleyerek gündemimizde ki yerini aldı. Düzenlenen anket doğrultusunda sonuçların çıkmasıyla birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ilk sırada yerini aldı.



Konsensüs Araştırma ve Danışmanlık şirketinin sahibi Murat Sarı 9 Mart ila 2 Nisan 2020 tarihleri arasında siyasi isimler ile anket düzenleyerek sonuçları açıkladı. Düzenlenen ankete yaklaşık 1500 kişi katıldığı bildirildi. Aynı zamanda 1500 kişi ile yapılan bu ankette 503 ilçe, 87 seçim çevresi ve 81 şehirde anket gerçekleştirilerek gündemimizde son dakika haberlerinde sonuçları açıklandı.



Yapılan anketin performans değerlendirmesi yapılmasıyla birlikte birinci sırada Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ilk sırayı alarak büyük sürprizi yaşadı. Fahrettin Koca, sadece yüzde 48 beğenilme oranı ile ilk sırayı almasıyla birlikte diğer isimler de merak içerisinde beklenildi.  İşte Anket sonuçları şu şekildedir.



İkinci Sıradan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan!



Fahrettin koca ilk sırada yer almasının ardından ikinci en güvenilen isimler arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerini aldı. Erdoğan Yüzde 47,8 oranı ile ikinci sırada bulundu.



Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş! Üçüncü ve Dördüncü Sıra!



Üçüncü ve dördüncü sıralar da Ekrem İmamoğlu ile Mansur yavaş en güvenilen isimler arasında yerini almasıyla dikkatleri üzerine çekti. 3. Sıra da yüzde 43 oranında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yer alarak gündemimizde ki yerini aldı.



Aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yüzde 41,4 oranında ankette oyunu alarak 4. Sırada yerini aldı.



Süleyman Soylu Beşinci Sırada Yerini Aldı!



Yapılan anket doğrultusunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Yüzde 38,7 oranında beğeni alarak ankette beşinci sırada yerini alarak sevindirici haberini aldı.



Flaş Yükseliş Mansur Yavaş!



Fahrettin Koca’nın ardından oranını en çok arttıran ikinci isimler arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur yavaş yer alarak beğenilme oranı yüzde 28 buldu.