Twitter'da Ankara Kuşu ismiyle paylaşımlar yapan kişi gözaltına mı alındı? Ankara Kuşu kim sorusu bugünün en çok merak edilen sorusu olacak. Peki Ankara Kuşu gözaltına alındı mı? Ankara Kuşu Twitter hesabı sahibi ortaya çıktı mı? Ankara Kuşu ismi merak e

Twitter'da Ankara Kuşu ismiyle paylaşımlar yapan kişi gözaltına mı alındı? Ankara Kuşu kim sorusu bugünün en çok merak edilen sorusu olacak. Peki Ankara Kuşu gözaltına alındı mı? Ankara Kuşu Twitter hesabı sahibi ortaya çıktı mı? Ankara Kuşu ismi merak ediliyor.



Ankara Kuşu Hesabı sahibi gözaltında mı?



Sosyal medya akşam saatlerinde Twitter'da Ankara Kuşu hesabını kullanan kişinin gözaltına alındığı iddiası var. Ankara Kuşu'na yakın hesaplar ve sevmeyenler "Ankara Kuşu hesabını kullanan arkadaş,bugün sabah saatlerinde Ankara'da bir otelde gözaltına alınmış..." haberleri paylaşılmaya başlandı.



Hesabım kapanbilir demişti!



Twitter'da Ankara_Kusu kullanıcı ismiyle bazı haberleri önce veren, hükümete bazen yakın bazen muhalif olan kişinin Ankara'da gözaltına alındığı iddiasından 2 hafta önce bu hesap uçabilir yedek hesaba gelin çağrısı yapmıştı.

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!


İlk defa 24 saattir Tweet atmayan Ankara Kuşu, yedek hesabından da paylaşım yapmadı.



Ankara Kuşu hesabının sahibi kim? Twitter Ankara Kuşu kimliği belli oldu mu soruları çok sorulacak ancak henüz kimliği belli olmadı ve gözaltına alındığı net bir bilgi değil. 



Son Dakika Ankara Kusu hesabını Oktay Yaşar mı yönetiyordu? Oktay Yaşar kimdir?



"Ankara Kuşu" adlı trol Twitter hesabını yönettiği belirlenen Oktay Yaşar, Anakara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine Gebze'deki evinde gözaltına alındı. Yaşar hakkında FETÖ şüphesiyle soruşturma yürütüldüğü öğrenildi. Gebze'de bir dönem yerel gazetecilik yapan Oktay Yaşar, 2016 senesine kadar bariyertv isimli haber sitesini yönetiyordu. Oktay Yaşar'ın sahibi olduğu iddia edilen Ankara Kuşu isimli twitter hesabı, son zamanlarda provakatif içerikli yayınlarıyla görülüyordu. Özellikle devletin önemli kurumlarını kulis bilgisi adı altında hedef alıyordu. Ankara Kuşu hesabının 500 binden fazla takipçisi bulunuyordu. Hesaba şuanda erişilemiyor.