Ufak Tefek Cinayetler nerede çekildi? Sarmaşık evleri nerede? Ufak Tefek Cinayetler kadrosunda kimler var? Konusu ne her yerde aranmaya başladı. Corona virüs nedeniyle birçok dizinin setinin durduğu son dönemde ekranlar boş kaldı.

Ufak Tefek Cinayetler nerede çekildi? Sarmaşık evleri nerede? Ufak Tefek Cinayetler kadrosunda kimler var? Konusu ne her yerde aranmaya başladı. Corona virüs nedeniyle birçok dizinin setinin durduğu son dönemde ekranlar boş kaldı. Bu duruma çare bulmak isteyen kanallar eski dizilerini yeniden yayın akışına dahil etti. Bunlardan biri de Ay Yapım imzalı Ufak Tefek Cinayetler dizisi oldu. Yayınlandığı döneme damgasını vuran ve iki sezon boyunca fırtına gibi esen Ufak Tefek Cinayetler, 13 Nisan Pazar akşamı itibariyle her pazar saat 20:00'de erkranlarda olacak. Peki Ufak Tefek Cinayetler konusu ne, oyuncuları kimler? Ufak Tefek Cinayetler nerede çekildi? Sarmaşık evleri hangi semtte, İstanbul'un neresinde? Hadi gelin birlikte bakalım...





Ufak Tefek Cinayetler nerede çekildi? Sarmaşık sitesi nerede



Ufak Tefek Cinayetler dizisi Zekeriyaköy'de çekildi. Belgrad Ormanı'nın yakınlarında olmasından dolayı tercih edilen bir mekan olduğu biliniyor. Sarmaşık'taki çekimler Eyüp'e bağlı Göktürk Mahallesi'nde villaların yer aldığı bölgede gerçekleşiyor. Dizinin büyük bölümünün çekildiği Kemer Country içinde villaların bulunduğu lüks bir mahalle. Yani Sarmaşık evleri de burada.





Ufak Tefek Cinayetler konusu ne?

13 Milyon 200 Bin Emekliye Müjde! Nisan Ayında 12300 TL Ödenecek 13 Milyon 200 Bin Emekliye Müjde! Nisan Ayında 12300 TL Ödenecek


Dört birbirinden farklı kadın, dört ayrı güç izleyeceğimiz hikaye; Dr. Oya'nın Sarmaşık'a dönüşü ile başlıyor. Liseden beri arkadaş olan Merve, Oya, Arzu ve Pelin yeniden birleşiyorlar. Ama ne birleşmek! Aralarında cinayete varan bir hesaplaşma başlıyor.



Geçmiş bu güne yansıdıkça, toprağın altından eski kinler, hırslar çıkıyor ve sonuç felaket oluyor. Cinayet büro başkomiseri Kemal ve komiser yardımcısı Derya, sarmaşık vakasını çözmek için tanıklarla görüşüp, olayı anlamaya çalışıyorlar. Bakalım kadınların bu çetrefil dünyasını aydınlatabilecekler mi?





Ufak Tefek Cinayetler dizisinin oyuncuları kimler?



Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil’in paylaştığı dizinin kadrosunda Mert Fırat, Selim Bayraktar, Yıldıray Şahinler, Ferit Aktuğ, Duygu Sarışın ve Tansu Biçer rol alıyordu.