Uğur Dündar kimi dövdü? Uğur Dündar'ın röportaj sırasında dövdüğü adam kimdir? her yerde aranmaya başladı. Uğur Dündar'ın yıllar önce röportaj için gittiği bir evde çalışanla kavga ettiği anların videosu sosyal medyayı salladı.

Uğur Dündar kimi dövdü? Uğur Dündar'ın röportaj sırasında dövdüğü adam kimdir? her yerde aranmaya başladı. Uğur Dündar'ın yıllar önce röportaj için gittiği bir evde çalışanla kavga ettiği anların videosu sosyal medyayı salladı.  Bazı kullancılar, Uğur Dündar'ın kaçakçılık ile sorular sorduğu adamı araştırmaya başladı. Haliyle Uğur Dündar'ın röportaj sırasında dövdüğü adam kim? Halil Bezmez kimdir? çok merak edildi.





2001 yılına ait videoda "Seni parça parça yaparım." diyen kişiye Uğur Dündar, "Hadi parçala bakayım, hangimiz hangimizi parçalayacak bakalım." diyor. Darbe alan Uğur Dündar, "Vurma" uyarısının ardından karşısındaki adamı mikrofonla dövüyor. İşte bu kişi "Devleti kazıkladım." diye ifade veren ve vizesiz olarak ABD'ye kaçıp yerleşen Halil Bezmen'in bekçisi... Bekçi hakkında ne yazık ki bir bilgi yok. Ancak Halil Bezmen kimdir? Kaç yaşında





Halil Bezmen kimdir? 



1949 İstanbul doğumlu Halil Bezmen, Türk iş adamı ve yazar. Özellikle Türk kamuoyunda "Rahşan Affı" olarak bilinen ve 22 Aralık 2000 tarihinde TBMM tarafından çıkartılan yasa ile cezaevinden salıverilmesi, İSKİ dolandırıcılığının  ardından tarihi eser kaçakçılığı ve vergi kaçırmak suçlarından yargılandığı esnada yurt dışına kaçması ve son dönemde yazdığı kitaplar ile tanınmaktadır.

Bankamatiklerde Yeni Dönem: Artık Sadece 3 Kağıt Para Çekilebilecek! Bankamatiklerde Yeni Dönem: Artık Sadece 3 Kağıt Para Çekilebilecek!