Feci olay bugün İstanbul'un Maltepe ilçesinde meydana geldi. Bir üniversitede öğretim görevlisi olan Aylin Sözer'den (48) haber alamayan yakınları polise haber verdi.

Emekliye Ek Ödeme ONAY Aldı: 30.000 TL'ye Kadar Hesaplarda! Emekliye Ek Ödeme ONAY Aldı: 30.000 TL'ye Kadar Hesaplarda!
Feci olay bugün İstanbul'un Maltepe ilçesinde meydana geldi. Bir üniversitede öğretim görevlisi olan Aylin Sözer'den (48) haber alamayan yakınları polise haber verdi. Aylin Sözer'in evine gelen polis ekipleri kapıyı çalmasına rağmen açan olmadı.



Bu arada da Sözer'in eski sevgilisi olan Kemal Delbe'nin (32) yakalanmamak için kapı önüne sığınak yaptığı anlaşıldı. Çilingir yardımıyla kapı açılınca polis evde bulunan Kemal Delbe ile yerde hareketsiz yatan Aylin Sözer'i gördü. Evde başlayan yangına da müdahale eden polis ekipleri itfaiyeye haber verdi.



Bunun üzerine polislere saldıran Kemal Delbe gözaltına alındı. Olay sırasında bir polisin elinden yaralandığı kaydedildi. Delbe'nin cebinde yanıcı madde ile Aylin Sözer'e ait kolyenin bulunduğu belirlendi. 48 yaşındaki Aylin Sözer'i iki gün boyunca evde tutsak ettiği öğrenilen Kemal Delbe'ye çevredekiler tarafından linç girişiminde bulunuldu.



Kemal Delbe'nin bugün öğle saatlerinde borç istediği Aylin Sözer'in önce boğazını kestiği ardından da yaktığı öğrenildi. Feci şekilde can veren Aylin Sözer'in cinayetine ilişkin birçok tepki geldi.



Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt, katilin en ağır cezayı alması için ellerinden geleni yapacaklarını duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "meslektaşım" diyerek bahsettiği Aylin Sözer'in katiline lanet okudu.