İlk ve orta öğretim kurumlarındaki tatil sürecine dair açıklamalar yapan Bakan Selçuk, alınan karar doğrultusunda 30 Nisan tarihine kadar oonline eğitimin devam edeceğini duyurdu. Hal böyle olunca gözler üniversitelere çevrildi.

İlk ve orta öğretim kurumlarındaki tatil sürecine dair açıklamalar yapan Bakan Selçuk, alınan karar doğrultusunda 30 Nisan tarihine kadar oonline eğitimin devam edeceğini duyurdu. Hal böyle olunca gözler üniversitelere çevrildi. Çünkü okullar tatil olduğunda üniveristelerde de eğitime 3 hafta ara verilmişti. Peki YÖK corona virüs açıklaması yaptı mı? Üniversitelerin tatili uzadı mı? Ne zaman açılacak?



ÜNİVERSİTELER NE ZAMAN AÇILACAK?



Ülkemizde ilk corona virüs vakasının çıkmasının ardından alınan tedbirler nedeniyle eğitim kurumları tatil edilmişti. Bu durumdan üniversiteler de nasibini almış ve yüksek öğretim kurumlarında eğitime 3 hafta ara verilmişti. İlk ve orta okullarda da aynı süre zarfında eğitim online olarak devam edecek açıklaması yapıldı.



Ancak bugünkü Bilim Kurulu toplantısının ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitime 30 Nisan'a kadar ara verildiği açıkladı. Böyleylikle gözler YÖK'e çevrildi. 

11 Haneli TC KİMLİK Numarası Üzerinden, 40-80 BİN TL Arasında Nakit Ödemeler Yapılacak! 11 Haneli TC KİMLİK Numarası Üzerinden, 40-80 BİN TL Arasında Nakit Ödemeler Yapılacak!


Üniversitelerin durumu ise Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından verilecek karar ile açıklanacak. Konuyla ilgili detaylar geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.