Üniversiteler Şubat'ta mı açılacak? son dakika gelişmeleri var mı? ve üniversiteler açılacak mı ? soruları gerek üniversiteye yeni adım atan, gerekse de kaldığı yerden devam edecek öğrenciler tarafından çok merakla soruşturuluyor. Peki üniversiteler açıl

Üniversiteler Şubat'ta mı açılacak? son dakika gelişmeleri var mı? ve üniversiteler açılacak mı ? soruları gerek üniversiteye yeni adım atan, gerekse de kaldığı yerden devam edecek öğrenciler tarafından çok merakla soruşturuluyor. Peki üniversiteler açılacak mı? ya da üniversitelerde yüz yüze eğitim olacak mı ? sorularının cevabı son dakika sosyal medyada ortaya atılan üniversiteler şubatta açılacak iddiaları ile birlikte çok merakla sorulmakta. 



Mevcut koronavirüs salgını ilk başta eğitimi vurmuşken, Milli Eğitim'e bağlı ilk orta ve lise dereceli okullarda Mart ayından itibaren yüz yüze eğitim son bulmuş, yerine uzaktan eğitim başlatılmıştı. Üniversitelerde de bu durum aynı şekilde seyrederken sosyal medyada son dakika ortaya atılan iddialar da üniversiteler son dakika, üniversiteler şubatta açılacak iddiaları akabinde herkes üniversiteler Şubat'ta mı açılacak? Son dakika haberlerini meraklı araştırmakta.

4000 TL Ödeme! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar IBAN Numarasından Ödeme Alacak 4000 TL Ödeme! TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar IBAN Numarasından Ödeme Alacak


Üniversiteler ne zaman açılacak?



Özellikle de Öğretmen ve öğrenci kesiminin üniversiteye yeni başlayacak ya da bir üst sınıfına devam edecek öğrenciler, 2020-2021 eğitim öğretim döneminin yüz yüze eğitim olup olmayacağını soruyor. Uzaktan eğitim ne kadar faydalı oluyor bilinmez, ancak Sağlık Bakanlığı ve bilim Kurulu üniversitelerin ve MEB okullarının açılmasını şu sıralar ön görmediğini üstüne basa basa Açıklıyor.  Peki üniversitelerde uzaktan eğitime mi devam edilecek?



Ortaya atılan iddialar da üniversitelerde uzaktan eğitim sona erecek ve üniversitelerin Şubat' ta açılacağı söylenmekte Peki üniversiteler Şubat'ta mı açılacak?



Üniversiteler Şubat'ta mı açılacak son dakika gelişmeleri



Bütün üniversiteler uzaktan eğitim almakta iken geçtiğimiz 1 Ekim itibarıyla belirlenen bölümlerde kademeli şekilde eğitim başladı. Üniversiteler şubat'ta açılacak iddialarına,  Yükseköğretim kurulu YÖK tarafından henüz net bir açıklama yapılmadı ancak bilim kurulu ve sağlık bakanlığının ortak görüşleri tüm üniversitelerde uzaktan eğitimin devam edeceği Bildirisi ortalarda dolaşmakta iken şu anda üniversitelerin Şubat'ta açılıp açılmayacağı konusunda bir netleşmiş karar henüz yok.