TRT 1 ekranların sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Uyanış Büyük Selçuklu 16 Kasım son bölüm fragmanı neler olacak? Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı izle! Uyanış Büyük Selçuklu 16 Kasım neler olacak? Uyanış Bü

Cumhurbaşkanı Duyurdu! Emeklilere Özel İndirimler ve Kampanyalar Başlıyor! Cumhurbaşkanı Duyurdu! Emeklilere Özel İndirimler ve Kampanyalar Başlıyor!
TRT 1 ekranların sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Uyanış Büyük Selçuklu 16 Kasım son bölüm fragmanı neler olacak? Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanı izle! Uyanış Büyük Selçuklu 16 Kasım neler olacak?

Uyanış Büyük Selçuklu 8. bölüm fragmanı çıktı mı?

TRT 1 ekranlarında Sencer döneminin başladığı Uyanış Büyük Selçuklu 8. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. 16 Kasm Pazertesi Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölümünde neler olacak?

Uyanış Büyük Selçuklu 8. bölüm fragmanı

Ekranların yeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu gerilim ve aksiyon dolu bölümleriyle nefes kesmeye devam ediyor. Merakla beklenen Uyanış Büyük Selçuklu 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Uyanış Büyük Selçuklu 8. bölüm fragmanında neler yaşandı? Melikşah, Sencer’i kurtaracak mı? Hassan Sabbah’ın yeni planı nasıl ilerleyecek? İşte detaylar…

TRT 1 ekranında seyirci karşısına çıkan Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölümleriyle izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi Selçuklu Hükümdarlığı dönemini başarılı bir şekilde işliyor. Türklerin Anadolu’ya yerleşme sürecinin işlendiği dizi de Sultan Melikşah’ın destansı başarıları tarihi bilgiler ışığında aktarılıyor. Heyecanın bir an olsun azalmadığı Uyanış Büyük Selçuklu 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Batınilerin ellerinden kutsal emanetleri almayı başaran Sencer, büyük bir başarıya imza atmıştır. Lakin, bu süreçte canınla sınanır. Sencer, Yorgos’un pususuna düşmüştür.

Yorgos, ağabeyinin intikamını almak için Sencer’i öldürmek ister. Sencer’in ortadan kaybolması Kınık Obasında da duyulmuştur. Sencer’in geride bıraktığı Turna Hatun keder içerisindedir. Sencer’in ölmediğine inanmaktadır, lakin onu bulamadığı her güç acısı artmaya devam eder. Öte yandan Sultan Melikşah’ta endişelenmeye başlamıştır. Sencer’i bulmak için bizzat aramalara katılır. Terken Hatun’un hain planları gün yüzüne çıkmaya başlamıştır. Elçin Hatun’u bir tehdit olarak gören Terken Hatun ondan temelli kurtulmaya karar verir. Sultan Melikşah’ın dikkatini çekmeden halletmeye çalışmış, fakat başarılı olamamıştır. Elçin’in ağabeyine olan bağlılığı Melikşah’ı öfkelendirir. Sultan Melikşah ve Nizamülmülk arasında gerginlik yaşanır.

Uyanış Büyük Selçuklu 8. bölüm fragmanında Sultan Melikşah’ın devlet içerisindeki hainleri ortaya çıkarmak için kurduğu yeni oyunun detaylarını öğreniyoruz. Hassan Sabbah kapana kısıldığını fark eder. Nizamülkmülk’ün peşinde olduğunun farkındadır. Sultan Melikşah’ın kalbine şüphe tohumları ekmek için yeni bir yol izlemeye karar verir. Sencer’in hayatta olduğuna dair ipuçları ortaya çıkmaya başlamıştır.