Yeni yılın ilk gününde yayına girecek olan Exxen, büyük merak ve ilgi ile beklenmektedir. Bunun yanı sıra platform içerisinde yer alan diziler, yarışmalar izleyiciler tarafından merak uyandırmaya başlamıştır.

Halkbank ve 3 Bankadan Açıklama Geldi! Başvuru Yaparak TC Kimlik ile 40.000 TL Ödeme Verilecek! Halkbank ve 3 Bankadan Açıklama Geldi! Başvuru Yaparak TC Kimlik ile 40.000 TL Ödeme Verilecek!
Yeni yılın ilk gününde yayına girecek olan Exxen, büyük merak ve ilgi ile beklenmektedir. Bunun yanı sıra platform içerisinde yer alan diziler, yarışmalar izleyiciler tarafından merak uyandırmaya başlamıştır.

Exxen platformu içerisinde yer alan Vahşi Şeyler, ilgi çekici konusu ve oyuncu kadrosu ile beklenen yapımlar arasında yerini üst sıralara taşımaktadır. Komedi ve aksiyon türünde yer alan bu yapım, Erkan Tunç yönetmenliğinde çekişecektir. Aynı zamanda yakın zamanda vefat eden başarılı senarist Alper Alpözgen yazmıştır. İstanbul’ da çekilecek olan bu dizinin ilk sezonu tam 8 bölümden oluşmaktadır.

Dizi hakkında yayınlanan ilk kapak her ne kadar kendine hayran bıraksa da yapım ile alakalı fazla detaylara da yer verilmemektedir. Dizinin yayın tarihi ocak içerisinde olmasının yanı sıra I-Content ve Depo filmlerinin ortak yapımı olacak şekilde hazırlanmaktadır.

Vahşi Şeyler Konusu


Ocak ayı içerisinde yayınlanması planlanan Vahşi Şeyler dizisi Exxen platformunun en iddialı yapımlarımdan bir tanesi olmaktadır. İddialı oyuncuların yanı sıra konusu ve içeriği ile birçok kişinin hayatına dokunulması hatta hayatın her alanını kolaylaştıracak bilgiler taşımaktadır.

Vahşi Şeyler konusu ise aşk, evlilik ve daha birçok önemli konuyu eğlenceli bir anlatım ve üslupla konu edinecektir. İlk yayın kapağı 24 Aralık 2020 olmasının yanı sıra verdiği mesaj ile oldukça dikkat çekmektedir. Evlilik aslında suç ortaklığıdır. Anlayışının yanı sıra aksiyon, komedi,  aşkı tamamen bir araya getirmiştir. Bir arada oldukça ilginç bir yapım olacağı ise günler öncesinden kendini belli etmektedir.

Vahşi Şeyler Ne Zaman Yayınlanacak?


Acun Ilıcalı tarafından tamamen farklı bir şekilde tasarlanan Exxen, ilk tanıtımından bu yana oldukça fazlasıyla ilgi çekmektedir. Bu platformun içerisinde yer alan iddialı yapımlardan bir tanesi olan Vahşi Şeyler, yayın tarihi oldukça merak edilmektedir. 1 Ocak 2021 tarihinde ilk kez yayınlanacak Exxen bünyesinde yer alan Vahşi Şeyler ocak ayında belli olacaktır.

Vahşi Şeyler Oyuncu Kadrosu


1 Ocak 2021 tarihinde vizyona girmeye hazırlanan Exxen, büyük bir merak konusu haline gelmiştir. Günler öncesinden oldukça fazla konuşan ve iddialı yapımlara ev sahipliği yapan Exxen, yeni yılda büyük ses getireceği ön görülmektedir. Bu yapımlardan yalnızca biri olan Vahşi Şeyler oyuncu kadrosu ile fazlasıyla dikkat çekmektedir. İşte Vahşi Şeyler oyuncuları;

Nurgül Yeşilçay


26 Mart 1976 yılında doğan Nurgül Yeşilçay bu zaman kadar birçok yapımda yer almıştır. Duru güzelliğinin yanı sıra asi duruşu ve rolünü izleyiciye geçirmesiyle bilinmektedir. Tiyatro, film ve sayısız dizilerde yer alan Nurgül Yeşilçay Vahşi Şeyler dizisinde de oldukça adından söz ettirecektir.

Hazal Türesan


1985 doğumlu Hazal Türesan, oyunculuk kariyeri üzerine ilk deneyimini Unutma Beni dizisinde yapmıştır. Tam da yansıttığı karakterlerin yanı sıra naif ve tüm dikkatleri üzerine çeken bir güzelliği vardır. Birçok dizide rol alarak oyunculuk hakkında deneyimlerini geliştiren Türesan, Vahşi Şeyler yapımı ile akıllarda uzun bir süre yer edinecektir.

Aytaç Uşun


Tam adı ile Ertuğrul Aytaç Uşun, 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatı boyunca oyunculuk adına fazlasıyla iyi bir eğitim alan Uşun, birçok dizi ve filmde de yer almıştır. Yaşattığı rol ile birçok insanın kalbine dokunan Aytaç Uşun, yer alacak yeni dizi ile tüm dikkatler üzerine çekmeyi başarmıştır.

Selim Bayraktar


Hayatı boyunca oyunculuk üzerine kendini geliştiren Selim Bayraktar, oldukça iddialı bir yapımı ile ekranlara dönmektedir. Vahşi Şeyler ile yayın hayatına tekrar dönen Bayraktar, kariyeri boyunca sayısız film ve dizilerde rol almıştır. Ekranlara dönecek karakteri ile merak uyandıran Selim Bayraktar, uzun bir süre akıllarda yer edinmeye devam edecektir.