Vakıfbank'tan görülmemiş kredi kampanyası! Tüm kesimlere ayrı ayrı destek kredisi verilecek! Vakıfbank yeni kredi kampanyası detayları belli oldu! İster 3 Ay ertelemeli, ister 36 ay vadeli şartlarıyla Vakıfbank kredi kampanyasından faydalabilirsiniz! Dün

Vakıfbank'tan görülmemiş kredi kampanyası! Tüm kesimlere ayrı ayrı destek kredisi verilecek! Vakıfbank yeni kredi kampanyası detayları belli oldu! İster 3 Ay ertelemeli, ister 36 ay vadeli şartlarıyla Vakıfbank kredi kampanyasından faydalabilirsiniz!

Dünya bankasıyla anlaştı!

Vakıfbank yeni destek kredisi dünya bankasından geldi. Vakıfbank 250 Milyon Dolara yakın bir anlaşma imzalayıp duyurdu. Pandemi döneminde vatandaşlara ve kobilere destek sağlamak amacıylıa Vakıfbank 250 Milyon TL değerinde yeni bir destek paketi hazırladı! Bu destek paketinin detayları da ortaya çıktı. Vakıfbank yeni destek paketi kısa sürede büyük takdir topladı!

Sadece Vatandaşlara 3 ay ertelemeli 30 bin TL kredi!

Vakıfbank sadece vatandaşların kullanabileceği yeni kredi paketinin detayları belli oldu! Tüm vatandaşlara 3 ay ertelemeli 30 bin TL kredi fırsatı sağlanıyor. Vakıfbank İhtiyaç Kredisi (ADK) kapsamında yeni kredisinin detayları belli oldu!



Vakıfbank yeni kredi kampanyasında 30 Bin TL taksitle, 36 ay vadeli kredisinde faiz oranı 1,49 olarak belirledi! 1137 TL taksitle ödenecek 30 bin TL geri dönüş ücreti 49.942 TL olarak dikkat çekiyor.



İşletmelere 6 milyon dolar, vatandaşlara 5 milyon dolar kaynak aktarıldı!



Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, "Küresel anlamda belirsizliğin devam ettiği bu süreçte Dünya Bankası ile yıllardır devam eden iş birliğimize devam ediyoruz" bu bağlamda vatandaşlarıma 5 milyon dolar ve işletmelere 6 milyon dolar yakın kaynak aktardık!

Vakıfbank Hem Kobilere ve vatandaşlara 500000 TL İhtiyaç kredisi başlattı! 



Vakıfbank, kobilere ve vatandaşlara 500000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyası başlattı. Vakıfbank'tan 500000 TL'ye kadar kredi nasıl kullanılır? Vakıfbank 500000 TL kredi başvurusu için şartlar nelerdir? Sizlere yazımızda bu kredi başvurusu ve detayları hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi olarak yüksek limitli olarak kredi kullanmak isteyen kişilere de yeni kredi kampanyası başlattı. Bu kredileri ipotek vererek kullanabilirsiniz. Vakıfbank, ipotek karşılığı kredilerde 500000 TL'ye kadar anında onay veriyor. Vakıfbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınız zaman düşük limitli kredi onayı alırsanız ve bu kredi limiti size yetmiyorsa bir ipotek vererek, kredi limitinizi yükseltebilirsiniz.

Vakıfbank, ipotekli ihtiyaç kredisi olarak banka sizlere 500000 TL'ye kadar yeni kredi kampanyası başlattı. En fazla 36 ay vade yapabileceğiniz bu kampanya için bazı şartlara uygun olmanız gerekli.

Kredi başvuru şartları nedir?


Vakıfbank, 500000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin kredi notunun uygun olması, banka kredi sicilinin temiz olması ve krediyi ödeyebilecek bir gelir belgesinin olması gerekmektedir. Ayrıca, vereceğiniz ipoteğinde ekspertiz değerinin yarısına kadar onay alacağınız için krediye uygun olması şartı vardır. Sigortalı olarak bir iş yerinde çalışıyorsanız, en az 6 aydır bu iş yerinde sigortalı olarak primlerinizin yatmış olması gerekiyor. Emekli olan kişilerde emekli maaşlarını bu bankaya, taşımalı ve emekli maaşları üzerinden ayrıca maaş alıyorsa da bunu da bankaya bildirmeleri gerekmektedir. Sizlerde şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız hemen kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kredi Başvurusu nasıl yapılır?


Vakıfbank üzerinden 500.000 TL'ye kadar ipotekli ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız size en yakın banka şubesine giderek kimlik gelir belgesi ve ipotek vereceğiniz tapu belgeleriyle birlikte gidebilirsiniz. Kredi başvurusu yaptıktan sonra kredi değerlendirmenizi Genel Müdürlük yapacaktır. Bu kredi işlem süresi bir gün veya iki gün sürebilir. Kredi onayı geldikten sona verdiğiniz ipoteğe ekspertiz gönderilir. Gönderilen ekspertiz sonrasında sizlere limit belirlenecektir. Genellikle kredi vereceğinizi ipoteğin ekspertiz değerinin yarısına kadar onay veriliyor. Yani 500000 TL kredi kullanmak istiyorsanız, 1 milyon değerinde bir ipotek vermeniz gerekiyor. Krediler 36 ay vadeye kadar verilmektedir. Bankadan maaş alan müşteriler bankadan ayrı faiz oranları ile özel kredi kampanyalarına katılabilirler. Başvurular sadece bankaladan yapılıyor.

Kısa sürede rekor başvuru!

Vakıfbank, kısa sürede yeni kredi kampanyasına rekor başvuru geldiğini duyurdu! Vakıfbank yeni kampanyası ses getirdi! Vakıfbank başvuru yapan herkesin bu destekden faydalanabileceği öğrenildi.