Vodafone'dan 2020 yılında bedava internet paketleri! Türkiye'nin önde gelen GSM operatörleri arasında yer alan Vodafone, 2020 yılında da bedava - hediye internet paketleriyle müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor. Vodafone 2020 Eylül ayında ve ilerleye

Vodafone'dan 2020 yılında bedava internet paketleri! Türkiye'nin önde gelen GSM operatörleri arasında yer alan Vodafone, 2020 yılında da bedava - hediye internet paketleriyle müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor. Vodafone 2020 Eylül ayında ve ilerleyen günlerde de bedava internet paketleriyle müşterilerinin kolayca internete bağlanmasını temin ediyor. Peki Vodafone Bedava internet nasıl alınır? 2020 Vodafone Bedava internet yükleme. Haberimizde yer alan yöntemlerle Vodafone'dan bol bol bedava GB kazanabilirsiniz. Detayları sizler için hazırladık...



Vodafone 2020 yılında da faturalı ve faturasız Vodafonelular'a özel bedava internet kampanyalarını devam ettiriyor. Türkiye'nin ilçelerinde ve köylerinde geniş kapsama alanıyla birlikte yarı yolda bırakmayan Vodafone, bedava internet paketleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Vodafone, 2020 yılı Eylül ayında ve ilerleyen günlerde bedava internet paketleriyle Vodafonelular'ı internete bağlıyor. Yaklaşan Kurban Bayramı ve sonrası için de Vodafone dan bedava internet almak mümkün. 2020 Vodafone Bedava İnternet kampanyalarına dair detaylı bilgileri bu haberimizde sizler için hazırladık...

Bankamatiklerde Yeni Dönem: Artık Sadece 3 Kağıt Para Çekilebilecek! Bankamatiklerde Yeni Dönem: Artık Sadece 3 Kağıt Para Çekilebilecek!


Vodafone, 2020 yılında türlü türlü kampanyalarla abonelerine özel bedava internet dağıtmaya devam ediyor. 250 ve 500 MB ile 2-4-6-8 hatta 10-15 GB bedava internet kampanyaları tüm Vodafonelular'ı memnun ederken ayrıca bedava dakika ve SMS'ler de yağıyor. Bu haberimizde 2020 yılı Vodafone'un yaptığı tüm İnternet kampyanlarını derlemeye çalıştık.



Vodafone firması tarafından birçok kampanyayla bedava internet sağlanmaktadır. Vodafonelular, 2020 bedava internet kampanyalarından yararlanarak İnternete bağlı kalmaya devam edebiliyor. Şimdi gelin Vodafone'dan bedava internet nasıl alınır? 2020 Vodafone Bedava internet nasıl yüklenir? Sorusunun yanıtına cevap arayalım.



VODAFONE SELF SERVİS İLE BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI



Vodafonelular, Play Store veya App-Store uygulamaları üzerinden Vodafone Self Servis uygulamasını indirerek anında bedava internet kazanabiliyor. Yapmanız gereken Android ve iOS cihazlarınızın uygulama mağazasından Self Servis uygulamasını indirmek ve giriş yapmak. Hiçbir işleme gerek kalmaksızın bedava internetiniz hattınıza tanımlanacaktır.



VODAFONE ÇEVRE DOSTU YASAL E-FATURA İLE BEDAVA GB KAZANIN



Vodafonelular, doğayla barışık çevre dostu Yasal E-Fatura sistemine geçerek sadece faturalı Vodafone Abonelerine özel 15 gün geçerli 1 GB Bedava internet paketi kazanabilirler. Vodafone'dan 1 GB bedava internet kazanmak ve bu kampanyaya katılmak isteyen faturalı Vodafone hat sahipleri; "EFATURA" boşluk "E-POSTA adresi" yazıp 7000'e ücretsiz kısa mesaj göndererek veya "SMSFATURA" yazıp 7000'e mesaj göndererek faturalarını SMS olarak alarak çevre dostu şekilde kağıtla fatura talep etmeden, 15 gün geçerli 1 GB bedava internet kazanabiliyorlar. Ancak bu kampanya 30.11.2017 tarihinde sona ermiştir.



VODAFONE YANIMDA UYGULAMASI İLE BEDAVA İNTERNET



Vodafone Yanımda uygulamasını App Store veya Google Play Store üzerinden indirdikten sonra İnternet Paketleri bölümünde "Hediye Haftalık İnternet" kısmına al diyerek bedava internet sahibi olabilirsiniz.



Apple iPhone için: https://itunes.apple.com/tr/app/vodafone-self-servis/id489845659?mt=8



Android telefonlar için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.selfservis



Windows telefonlar için: https://www.microsoft.com/en-us/store/p/self-servis/9nblggh09l61 



Yukarıda yer verilen adreslerden Vodafone Yanımda Uygulamasını indirerek kolayca bedava internet kazanabilirsiniz.



VODAFONE BEDAVA DAKİKA



Vodafonelular "EVET" yazıp 3785'e göndererek 100 Dakika bedava Konuşma paketi alabiliyor. 



VODAFONE BEDAVA 2 GB İNTERNET HEDİYESİ



Vodafone, Super2GB yazıp 3636'e mesaj gönderen müşterilerine 2 GB internet hattı sahibi yapıyor. Ancak ücretlendirme konusunda Vodafone resmi internet sitelerini ziyaret etmelisiniz.



VODAFONE BEDAVA 500 MB İNTERNET HEDİYESİ



Vodafonelular, 500 MB bedava internet için "NET 500MB" yazıp 3636'ya kısa mesaj göndererek hatlarına 500 mb bedava internet tanımlatabiliyor.



VODAFONE 2020 BEDAVA İNTERNET KAMPANYALARI



- Surpriz > 6666’a yazarak hattınıza özel hediye tanımlayabilirsiniz. Hattınıza Vodafone Bedava internet paketi tanımlamak için bu işlemi deneyebilirsiniz.



- Kazan yazıp 4445’e gönderince katlanan paketlerden yararlanabilirsiniz. Katlanan paketler ile Vodafone bedava internet 2020 kazanabilirsiniz.



- 542DK yazıp 7000’e gönderince sizlere 542 dakika hediye kazanabilirsiniz.



Vodafone'un 2020 yılında yaptığı kampanyalar bunlarla da sınırlı değil! Vodafone, müşterilerinin internete bağlantı konusunda sıkıntı yaşamamaları adına sık sık yeni kampanyalarla bedava internet paketleri dağıtmaktadır. Vodafone 2020 bedava internet kampanyalarının devamı haberimizde sizlerle...



VODAFONE 4.5G ABONELERİNE ÖZEL 2 GB BEDAVA İNTERNET!



Vodafone, 4.5G kapsaması içinde yer alan Abonelerine 1 ay geçerli 2 GB Bedava internet hediye etmektedir. "4.5G" Yazıp 4545'e gönderen Vodafonelular, 4.5G'li olduktan sonra 1 ay geçerli 2 GB bedava internet paketi kazanıyorlar.



Kampanyadan Sım Kartı 4.5G uyumlu olan faturalı ve faturasız hat sahipleri yararlanabilmektedir.