Vodafone Gizli Numara Engelleme Nasıl Yapılır? Vodafone Gizli numara engelleme işlmleri için hangi işlemleri yapmamız gerekiyor? Sizlere bu yazımızda gizli numaradan arayan kişileri engelleme hakkında bilgiler vereceğiz. Son zamanlarda özellikle ne oldu

Vodafone Gizli Numara Engelleme Nasıl Yapılır? Vodafone Gizli numara engelleme işlmleri için hangi işlemleri yapmamız gerekiyor? Sizlere bu yazımızda gizli numaradan arayan kişileri engelleme hakkında bilgiler vereceğiz.



Son zamanlarda özellikle ne olduğu belli olmayan kişiler gizli numaralardan arama yaparak bizleri rahatsız etmektedirler ve özellikle icralık dosyanız var diye bizleri kandırmaktadırlar. Ayrıca gizli numaradan arayan kişileri açmak isteyemeyenler de bu numaraların nasıl engelleneceği hakkında bilgiler öğrenmek istemektedirler. Vodafone gizli numara engellemesi yapılmaktadır. Vodafone hat sahibiyseniz rahatsız olduğunuz gizli numaraları artık görmeyebilirsiniz.



VODAFONE GİZLİ NUMARA ENGELLEME

Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek! Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek!


Eğer cep telefonu hattı kullanıyorsanız ve sizi sürekli gizli numaralar arıyorsa birkaç işlem yaparak artık bu numaraları görmemeniz mümkündür. Bu aramalardan rahatsızlık duyan Vodafone müşterileri bu vereceğimiz işlemleri yaparak artık gizli numaradan arama almayacaklardır. Bu engelleme işlemlerini yaptığınızda telefona bir daha gizli numara ile aranma gelmeyecektir. Bunu test etmek için başka bir telefondan kendi numaranızın başına #31# koyarak arama yapabilirsiniz. Bu arama gizli numara aramasıdır.



VODAFONE GİZLİ NUMARA ENGELLEME İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?



Vodafone hat sahibiyseniz uygulama mağazasından bu operatörün ürünü Vodafone Yanımda Uygulamasını indirerek ve bu uygulama üzerinden birkaç işlem yaparak kolayca gizli numaraları engellemeniz mümkündür. Bu uygulamayı daha önce kullandıysanız veya yeni yüklediyseniz giriş işlemleri sonrasıda internet arama ayarları menüsüne girip GİZLİ NUMARA ENGELLE servisine girip kolayca gizli numaraları engellemiş olursunuz. Bu işlem çok kolay ve başarılı olacak sonuçlanacaktır. Bu işlemden sonra size bir mesaj gelecektir. Artık telefonunuzun gizli numaralardan aranmasında çalmayacaktır ve kişiler aradıklarında da bu kişi gizli numaradan gelen aramalara cevap vermemektedir sesini duyacaklardır.



DİĞER YÖNTEMLER NELERDİR?



Eğer uygulama üzerinden işlem yapmadıysanız SMS atarak da işlem yapabilirsiniz. İşlemi yapmak istediğiniz cep telefonundan GIZLI AC yazarak 7046’ya mesaj atarsanız direk gizli numara kapanma işlemleri yapılacaktır. Eğer bu işlemi iptal edecekseniz de GIZLI KAPAT yazarak işlem iptalini yapabilirler. Vodafone gizli numara engelleme ücretli değildir. Bu işlemler tamamen ücretsiz olarak yapılır ve işlem onayı verdikten hemen sonra işleminiz gerçekleşir.