Evdekal çağrıları her geçen gün devam ediyor. Türk Telekom, Bimcell, Vodafone ve Türkcell halkımız için her gün düzenli olarak bedava internet hediye kampanyaları başlatıyor.

Evdekal çağrıları her geçen gün devam ediyor. Türk Telekom, Bimcell, Vodafone ve Türkcell halkımız için her gün düzenli olarak bedava internet hediye kampanyaları başlatıyor. Türkiye’de faaliyet göstermekte olan tüm telekomünikasyon şirketleri ücretsiz internet kampanyası başlattı. Özellikle EBA kullanmak zorunda olan öğrencilerin derslere katılabilmek için yüksek internet paketlerine ihtiyacı var. #Evdekal çağrıları sebebiyle BİMCell, Türk Telekom, Vodafone ve Türkcell milyonlarca vatandaşa ücretsiz internet hediye ediyor. Bedava internet kampanyaları ve kampanyaya katılım şartları için haberimizin detaylarını incelemeniz gerekmekte.



GSM Operatörleri Bedava İnternet Hediye Kampanyaları Başlatıyor!



GSM operatörleri hem EBA vesilesi hem de Korona virüs vesilesi ile beraber bedava internet hediye kampanyaları başlattı. Özellikle Türk Telekom tüm müşterilerine ücretsiz bir şekilde kullanabilecekleri 8 GB’lık EBA paketini duyurdu. Vatandaşların evde kalma sürecinde öğrencilerin EBA derslerinden geri kalmamaları maksadıyla düzenlenmiş olan bu uygulama esasında bundan böyle her ay Türk Telekom hat sahiplerine ücretsiz bir şekilde kullanabilecekleri 8 GB EBA paketi verilecek. Kampanyaya katılım için herhangi bir şart bulunmuyorken katılım GMS operatörü olan Türk Telekom tarafından otomatik olarak başlatılıyor. Kampanyaya katılmak için herhangi bir işlem yapmamıza gerek kalmıyor. Bu vesile ile Türk Telekom Mobil uygulaması üzerinden ücretsiz 8 GB EBA internet paketinizi kontrol edebilir ve ilgili kullanımlarınızı ölçebilirsiniz. Aşım halinde ise yeniden 8 GB EBA internet paketi dahil ediliyor. Yine aynı şekilde herhangi bir ücret alınmıyor.



Korona Virüs Sebebiyle Tüm Operatörlerden Ücretsiz İnternetinizi Hemen Alın!



Kullanmış olduğunuz GMS operatörü şirketi fark etmeksizin hemen bedava internet hediye kampanyaları incelemesi yapabilirsiniz. Özellikle Türkiye’de faaliyet gösteren ve Türk halkı için hizmet vermekte olan GSM operatörlerinin tamamı insanların evde kalma süresi boyunca bedava internet hizmetini başlattı. Bu sebeple firma fark etmeksizin hemen kolay bir şekilde gerekli SMS’leri gönderebilir ve başvurularınızı tamamlayabilirsiniz. Ayrıca ücretli olarak sunulan yeni tarifeler de duyuruldu! Çok cazip fiyatlardan satışa sunulan internet paketlerini de ayrıca incelemekte fayda var!



GMS Operatörleri 2020 Eylül İnternet Hediye Kampanya Katılım Şartları



Telekomünikasyon firmaları Korona virüs sebebiyle evde kalmak zorunda olan vatandaşlarımız için yeni hediye yağmurunu başlatıyor. TL yükleme üzerine gelecek olan binlerce GB’lık hediye internet paketinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.



BİMCell’den 1 GB, 5 GB ve 6 GB Ücretsiz İnternet

Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor! Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor!


Tek seferde yapacağınız tüm 25 TL ve üzeri yüklemelerinize 500 SMS ve ek olarak 1 GB hediye internet hakkı kazanabilirsiniz. Ayrıca 40 TL ve üzeri tek seferlik yüklemeler sonucunda 5 GB ve 500 SMS hediye ediliyor. BİMCell’e yeni geçiş yapmış kullanıcılar için ise 250 Dakika, 250 SMS ve 6 GB internet hediye edilecek!



Türkcell Aylık 10 GB Ücretsiz İnternet



Türkcell BİP üzerinden başlatılmakta olan internet kampanyası ile 1 GB ve 10 GB arasında internet hakkı kazanabilirsiniz. İnternet hediyesi kazanabilmek için ise Türkcell BİP uygulaması içerisindeki görevlerin bazılarının tamamlanması gerekiyor. Görevlerin tamamlanması akabinde ise 1 GB ile 10 GB arasında internet hakkı kazanılabiliyor.



Vodafone Bedava İnternet Kampanyası



Vodafone Freezone’lu müşterileri için en az 10 GB internet hediye ediyor. Her GSM operatörünün birbirinden farklı kampanyaları bulunuyor. Vodafone Freezone’a yeni geçmiş tüm müşterilere 9 GB internet hediye ediliyor. Kullanım süresi ise 3 ay!



Türk Telekom 1 GB İnternet Hediyesi



Türk Telekom Online İşlemler üzerinden yapacağınız başvuru ile 1 GB internet hediyesi kazanabilirsiniz. Türk Telekom müşterisi olan kişilerin 1 GB Kazan yazıp 5555’e ücretsiz bir şekilde mesaj göndermesi gerekiyor. Ardından 1 GB ücretsiz internet paketiniz hesabınıza tanımlanacaktır.