Başrolünde Kadir Doğulu'nun yer aldığı ve pazartesi akşamları ekranlara gelen Vuslat dizisi için kötü haber geldi. Reytingleri iyice düşen dizinin fişini TRT1 çekti.

Başrolünde Kadir Doğulu'nun yer aldığı ve pazartesi akşamları ekranlara gelen Vuslat dizisi için kötü haber geldi. Reytingleri iyice düşen dizinin fişini TRT1 çekti. Hal böyle olunca Vuslat niçin bitiyor? Final bölümü ne zaman? çok merak edildi. Diziyi takip eden herkes final nedenini aramaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları haberimizde yanıtladık.



VUSLAT FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!


Vuslat dizisi 44. bölümüyle final yapacak. Önümüzdeki pazartesi 39. bölümüyle ekranlara gelecek olan dizi, yaklaşık 5 hafta sonra ekranlara veda edecek.



Tam tarih vermemiz gerekirse Vuslat, 9 Mart tarihinde bitecek.



VUSLAT NEDEN BİTİYOR?



Öte yandan Vuslat'ın final yapmasının en büyük nedeni ise reytinglerinin düşük seyretmesi. Oldukça zor bir günde ekranlara gelen dizi, Sefirin Kızı'nın başlamasıyla iyice kan kaybedince TRT1'de diziyi bitirme kararı aldı.



Özetle konunun yavaş ilerlemesi ve düşük reytingler Vuslat dizisinin sonunu getirdi.