Whatsapp çöktü. 19 Ocak Whatsapp'a ne oldu? Whatsapp fotoğraf ve medya problemi.

Whatsapp çöktü. 19 Ocak Whatsapp'a ne oldu? Whatsapp fotoğraf ve medya problemi. Whatsapp neden yazdıklarınız, fotoğraf ve medya gitmiyor. Whatsapp ne zaman düzelecek sizler için araştırdık. Whatsapp'a ne oldu ve ne zaman düzelecek?



Whatsapp çöktü mü?

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!


Whatsapp'da problem ortaya çıktı. Whatsapp media sunucuları çöktüğünü duyurdu. Whatsapp'da yazı yazılıyor ancak medya ve fotoğraf gönderilmiyor. Peki Whatsapp ne zaman düzelecek. Konuyla ilgili ilk açıklama Whatsapp'dan yapıldı.



Whatsapp Sorunu çözmeye çalışıyoruz!



Whatsapp 19 Ocak 2020 Pazar günü yaptığı açıklamada "Sunucularımızda sadece medya tarafından aksamalar mevcut. Bu sebeple sorunun farkındayız ve en yakın zamanda sizlere destek vermeye devam edeceğiz" açıklaması yapıldı. 



Whatsapp ne zaman düzelir?



Whatsapp fotoğraf problemi için tahmini saat ve zaman veremedi. Ancak ilan365'in aldığı bilgiye göre Whatsapp 18:00'e kadar sunucularda bakıma devam edecek. Düzelme gelir gelmez sizlerle paylaşılacak.