Dünyada milyonlarca kişinin kullandığı mesajlaşma programı WhatsApp'ta karanlık mod geldi. Whatsapp'ın yeni güncellemesi Karanlık Mod kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda.

Dünyada milyonlarca kişinin kullandığı mesajlaşma programı WhatsApp'ta karanlık mod geldi. Whatsapp'ın yeni güncellemesi Karanlık Mod kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda. Ancak pek çok kullanıcı Whatsapp Karanlık Modu bilmiyor. Peki Whatsapp Karanlık Mod nasıl açılır? Whatsapp Karanlık Mod nasıl kullanılır? Whatsapp'ın yeni özelliği Karanlık Mod'a dair tüm detayları sizler için hazırladık...

Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak! Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak!


Milyonlarca kullanıcısı bulunan Whatsapp'a yeni özellikle! WhatsApp'ta Karanlık Mod devri resmen başladı! Whatsapp uygulamasına gelen son güncelleme ile Whatsapp için yeni bir dönem başladı desek yeridir. Whatsapp'a kullanıcıların tercihine göre kullanabilecekleri Karanlık Mod geldi! Android Beta sürümde Whatsapp Karanlık mod kullanılabilir halde. Peki ama Whatsapp Karanlık mod nedir, nasıl kullanılır? WhatsApp karanlık mod nasıl açılıyor?



Whatsapp'ta Karanlık mod an itibariyle yalnızca Android sürümde geldi! Apple iOS kullanıcıları ise henüz Whatsapp Karanlık mod ile tanışamadı. 2.20.13 Android Whatsapp sürümünde gelen Karanlık Mod, Whatsapp'a yeni bir özellik olarak kullanıcıları da heyecanlandırdı.



WhatsApp Karanlık Mod Nedir? 



WhatsApp Karanlık Mod'u açabilmek için kullanıcıların (Şuan için yalnızca Android sürümde mevcut olduğu için) Google Play Store'a girip WhatsApp uygulamasına tıklamaları ve bu sayfada Beta Programına Katılmaları gerekmektedir. Şuan için WhatsApp Android Beta sürümü tamamen doludur. WhatsApp Beta'ya, karanlık mod nedeniyle yoğun talep sonucu beta sürümde sınırlı kullanıcı kotası da dolduğundan yeni test kullanıcısı olabilmek mümkün değil. Ancak birçok teknoloji sitesinde WhatsApp beta APK uygulama dosyaları ile Karanlık Mod aktive edilebiliyor.



WhatsApp Karanlık Mod Nasıl Açılır?



Google Play Store üzerinden WhatsApp Beta sürümünü indiriyoruz.



WhatsApp Beta uygulamasını açıyoruz ve hesabımıza giriş yapıyoruz. 



Hesaba girdikten sonra üst köşede bulunan 3 noktaya tıklatıyoruz ve ayarlar menüsünü seçip görüntüleme başlığı altındaki TEMA seçeneğine dokunuyoruz. 



Bu bölümde Koyu Temayı seçiyoruz. Ancak burada koyu temayı bulamıyorsanız henüz cihazınız güncellenmemiş demektir.