Dünyaca ünlü, milyonlarca kullanıcısı bulunan mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yeni özelliğini uygulamaya koyuyor! Milyonlarca kişinin anlık olarak rahatça ve ücretsiz biçimde mesajlaşıp iletişim kurabildiği Whatsapp uygulaması, mesajların otomatik silinme

Dünyaca ünlü, milyonlarca kullanıcısı bulunan mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yeni özelliğini uygulamaya koyuyor! Milyonlarca kişinin anlık olarak rahatça ve ücretsiz biçimde mesajlaşıp iletişim kurabildiği Whatsapp uygulaması, mesajların otomatik silinmesiyle ilgili yeni özelliğini genel olarak her sohbet için kullanılabilir hale getirecek! Whatsapp'ın bu yeni özelliği herkesi merak ettirdi. Detaylar haberimizde sizlerle...



Whatsapp, daha önce duyurduğu ve yalnızca grup sohbetlerinde geçerli olan 'Otomatik mesaj silme' özelliğini tüm sohbetler için uygulanabilir hale getiriyor! Milyonlarca kullanıcısı bulunan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Zuckerberg'in kurucusu olduğu Facebook'a geçtiğinden bu yana yeni özellikleriyle kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Bir dönem reklamlı olacağı konuşulan WhatsApp'ta yeni getirilen mesajların otomatik silinmesi özelliği artık tüm sohbetlerde kullanılabilir hale gelecek.



WhatsApp'tan Yeni Özellik Geliyor



Bir mesaj gönderip bu mesajın yıllarca saklı kalması ve yerinde durması arşivciler için iyi olsa da hem depolama alanı hem de mahremiyet açısından sakıncalar doğurabiliyor. İşte bu yüzden WhatsApp geçtiğimiz dönemde uygulamaya aldığı, belirli bir süre kaldıktan sonra otomatik olarak silinen mesajlar özelliğini kalıcı hale getirmekte kararlı. Şimdilik sadece grup sohbetleri için geçerli olan bu özelliğin tüm sohbetler için getirilmesi gündemde. 



WhatsApp'ta otomatik mesaj silme özelliğinin yeni sürümle birlikte kullanıcılara sunulması ve Gün/Ay/Yıl veya saat kısıtlamasıyla mesajların otomatik olarak silinebilmesinin mümkün hale getirilmesi tüm Sohbetler için bekleniyor. Bireysel ve grup sohbetlerinde kullanılabilecek yeni özellik ile Whatsapp üzerinden mesaj gönderip bu mesajın belirli bir saat, gün, ay veya yıl zarfında tamamen kaldırılmasını belirleyebileceksiniz. 

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!


Pek çok mesajlaşma uygulaması Otomatik mesaj silme özelliğini kullanılır hale getirdi bile. Whatsapp'ın da bu özelliği kısa sürede kalıcı hale getirerek kullanıcılarının hizmetine sunması bekleniyor. Yeni özelliğin Whatsapp'ın beta sürümde bir süre denenmesi, ardından kalıcı olarak kullanıcıların yeni Whatsapp güncellemesi olarak edinebilmesi sağlanacak.



Whatsapp bu özelliğiyle rakibi olarak lanse edilen uygulamanın özelliğini getirmiş olacak.