Wikipedia hacklendi mi? Google'a "Bilal Erdoğan" ve "Ermeniler" yazınca çıkan sonuçlar adeta şok etti. Wikipedia bir yerden saldırı olduğu ancak nereden olduğu çözülemiyordu.

Wikipedia hacklendi mi? Google'a "Bilal Erdoğan" ve "Ermeniler" yazınca çıkan sonuçlar adeta şok etti. Wikipedia bir yerden saldırı olduğu ancak nereden olduğu çözülemiyordu. ilan365 olarak ilk aldığımız bilgilere göre Wikipedia'ya Fetöcü bir asker tarafından saldırı var. Hem Bilal Erdoğan'a, hem Recep Tayyip Erdoğan hemde Ermeniler'e ağza alınmayacak küfürler çıkıyor.



Wikipedia hacklendi mi? 



Dünyanın en büyük bilgi ansiklopedisi olarak lanse edilen Wikipedia, ülkemizde çok uzun süredir kapalı kalmış ve erişim yıllar sonra açılmıştı. Ancak 14 Eylül tarihinde Google'a yazılan "Bilal Erdoğan" ve "Ermeniler" kelimelerinde çıkan sonuçlar adeta şok etti. Hem Bilal Erdoğan'a, hem ailesine, hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hem de tüm Ermeniler'e çok ağır küfürler yazıldı. Bilal Erdoğan'a yazılan küfürlerde "Ben Fetöcü bir askerin oğluyum" sözü dikkat çekti. Wikipedia'nın hacklenmesi gibi bir durum söz konusu değil ancak Wikipedia kullanan çok güvenilir bir hesabın belki de bir yöneticinin hesabından değiştirmeler yapılmış olabilir. wikipedia'ya herkes birşeyler ekleyebilir ve silebilir yönetici onaylarsa yayınlanır ancak Google'a Bilal Erdoğan ve Google'a Ermeniler yazınca çıkan yazıyı hangi yönetici onayladı merak ediliyor.



Wikipedia kapanır mı?

Asgari ücretle çalışan kişilere müjde! Ziraat bankası 50.000 TL verecek! Asgari ücretle çalışan kişilere müjde! Ziraat bankası 50.000 TL verecek!


Bilal Erdoğan ve Ermeniler'e karşı yapılan bu saldırı sonrası bir kanat derhal Wikipedia kapanmasını istiyor. Çünkü şu an Google'a Bilal Erdoğan yazarsanız annesine, babasına, babannesine kadar küfürler görüyorsunuz. Böyle bir sorumsuzluk sonrası Wikipedia kapanacak mı bekleyip göreceğiz.