Meteorolojiden gelen bilgilere göre ülkenin bazı kısımlarında sert poyraz etkili olacak. Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer sağana yağışlar görülecek.

Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre... Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre...
Meteorolojiden gelen bilgilere göre ülkenin bazı kısımlarında sert poyraz etkili olacak. Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer sağana yağışlar görülecek. Sağanak yağışlar bu illerin yüksek yerlerinde yerini karla karışık yağışa bırakacak. Adana, Gaziantep, Hatay ve Şanlıurfa civarında yer yer sağanak yağışlar görülecek. Şırnak'ın yüksek bölgelerinde ise yer yer karla karışık yağışlar görülecek. Sivas ve Kayseri çevresi ile, Balıkesir ve Uşak dolaylarında yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.


Hava sıcaklığı nasıl olacak?


Peki hava sıcaklığı nasıl olacak? Sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normalleri civarında olacağı öngörülüyor. Marmara, Ege'nin kıyı kesimleri, Antalya ve Konya civarında yer yer kuzeydoğu yönlerinden sert rüzgarlar esecek. Rüzgârlar nedeniyle meydana gelecek olumsuzluklara karşın vatandaşların dikkatli olması gerekiyor.



İSTANBUL 14°C
Parçalı bulutlu

ANKARA 10°C
Az bulutlu

İZMİR 17°C
Az bulutlu

ANTALYA 21°C
Parçalı bulutlu

ZONGULDAK 13°C
Parçalı ve az bulutlu

TRABZON 12°C
Parçalı ve çok bulutlu

ERZURUM 4°C
Parçalı bulutlu

DİYARBAKIR 13°C
Parçalı ve çok bulutlu