Emre Aşık ve Yağmur Sarnış olayına dahil olan bir kişi olan Erdi için Yağmur Sarnıç'tan çok özel açıklamalar. Canlı yayında gözyaşlarına boğulan Yağmur Sarnıç, özel fotoğrafları, videoları ve resimleri sızdırıldı.

Emre Aşık ve Yağmur Sarnış olayına dahil olan bir kişi olan Erdi için Yağmur Sarnıç'tan çok özel açıklamalar. Canlı yayında gözyaşlarına boğulan Yağmur Sarnıç, özel fotoğrafları, videoları ve resimleri sızdırıldı. Yağmur Sarnıç görüntüleri, videoları para karşılığı satan erdi için iğrendiğini dile getirdi.



Yağmur Sarnıç uygunsuz görüntülerimi para karşılığını sattı!



Erdi denilen şahıştan tiksindiğini nefret kustuğunu dile getiren Yağmur Sarnıç, uygunsuz görüntüleri Erdi tarafından satıldığını iddia etti. Özel görüntüleri Yağmur Sarnıç'ın telefonunu ele geçirip, özel fotoğraf ve videolarını sızdırdı. Annelik sürecinde de annelik görüntülerinde her fotoğraf ve videosunu sattığını dile getirdi. Erdinin kendisine aşık olduğunu dile getirmesine isyan etti.



Ölseydim keşke!



Yağmur Sarnıç o görüntülerimi insanlar izleyeceğine ben ölseydim diyerek ağladı! Benim görüntülerimi parayla insanlara satarken ne sevgisi ne aşkı! Benim senle hiç bir zaman işim olmadı diyerek dava dosyalarına görüntülerine attığı dile getirdi. Funda'nın yaptığını dile getiren Yağmur Sarnıç Funda kim merak ediliyor.



Yağmur Sarnıç özel görüntülerim instagram'da paylaşıldı!



Yağmur Sarnıç'ın en özel görüntüleri instagram hesaplarında paylaşıldı. Özel görüntüleri bir çok yere atan kişilere "Annesine neden rezil ediyorsunuz ne istiyorsunuz benden" diyerek yıkılmayacağını dile getirdi. Yağmur Sarnıç uygunsuz görüntüleri instagram adreslerinde paylaşılmasına tepki gösteriyor.



Yağmur Sarnıç tüm özel görüntüleri tek!

Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara, AY SONUNA Kadar 100.000 TL Ödeme Yapacak Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlara, AY SONUNA Kadar 100.000 TL Ödeme Yapacak


Yağmur Sarnıç'ın tüm özel görüntüleri tek başına olduğunu ifade etti. Emre Aşık'ın bu görüntüleri avukatın aracılığıyla piyasaya servis ettiği ortaya çıktı! İnsanlar Yağmur Sarnıç'ın tüm görüntüleri izleyip gördüklerini dile getirerek böyle gözyaşlarına boğuldu.