Yasak Elma 105. bölüm izle.

Yasak Elma 105. bölüm izle. Yasak Elma son bölüm full tek parça izle! Yasak Elma 5 Nisan 2021 Pazartesi 105. bölüm izle! Fox Tv Yasak Elma son bölüm tamamı izle! FOX TV sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölüm izle!

Yasak Elma 105. Bölüm izle

Yasak Elma dizisi 105. bölümü 5 Nisan Pazartesi ekranlara geldi. 5 Nisan Pazartesi 2021 Yasak Elma 105. bölümde neler oldu neler! Fox'un Pazartesi akşamları reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma 105. bölüm tek parça izle! Yasak Elma'da 105. bölümde olanlar oldu.

5 Nisan Yasak Elma Son Bölüm Fox Play

Fox'un Pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma dizisinde bomba geliyor! Çağatay, Hasan Ali'nin çocuğu değil mi? Çağatay evlatlık mı çıkacak? Tüm bu soruların izleyenlerin kafasını karıştırdı. Yasak Elma'da Çağatay ile ilgili gerçek ne?

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Yasak Elma'da bomba patlayacak. Berk Oktay'ın canlandırdığı Çağatay karakteriyle ilgili şok gerçek ortaya çıkacak. Yasak Elma dizisinde senaryo yine izleyenleri şoka uğrattı. Entrika yine bitmek bilmedi.



Yasak Elma 105. bölüm bugün 5 Nisan 2021 Pazartesi ekranlara geldi. Yasak Elma'da geçtiğimiz hafta Hasan Ali'yi zehirleyen Şahika ilk defa bu işlemi başaramaz ve dul kalamaz. Ender ile Hasan Ali'nin iş birliği Şahika'nın dul kalma planını bozar. Hasan Ali zehirlenme numarası yaptıktan sonra Şahika'nın karşısına çıkar ve boşanma evraklarını imzalatır. Ancak Şahika bunun peşini bırakmaz ve intikam için çoktan harekete geçer.

Yasak Elma 105. bölüm izle



Şahika planına bir yılan edasıyla sinsi sinsi başlarken bir yandan Yıldız'da İngiliz Dadı dayatması ile karşı karşıya kalır. Feride Hanım Halitcan için İngiliz Dadı ayarlar ve Yıldız'da bu fikri kabul etmek zorunda kalır. Diziye Diana rolü ile Kiralık Aşk dizisinden Derya rolü ile tanıdığımız Selin Uzal girer.

Bir yandan da büyük bir bomba patlamak üzerdedir. Hasan Ali ve Feride Hanım'ın 2 aylık kızlarının öldüğünü öğrenen seyirci bir başka gerçeğe daha hazırlanır. Senaryonun gidişatına göre Çağatay, Hasan Ali ve Feride'nin gerçek çocukları değil midir? Çağatay'ı Feride ve Hasan Ali kendi kızları Sude'nin ölümünü unutmak için mi evlat edinmişler? Tüm bu soruların cevapları gelecek bölüm açıklığa kavuşacak gibi görünüyor.

Cansu tarafındaysa Cansu intikamı için Ömer'in ağına düşürmeye devam etmektedir. Cansu, Ömer'i kendisine aşık ederek Çağatay ve Yıldız'ın karşısına çıkmayı planlamaktadır. Ancak diğer yandan Ömer ile Şahika arasında çekim giderek çoğalmaktadır. Ömer'in Şahika'ya olan ilgisi Şahika tarafından ne zaman karşılık görecek beklemedeyiz.

Yasak Elma dizisi son bölümü ile yine bol entrika ve eğlence dolu olarak Fox Tv'de 105. bölümü ile ekranlara geldi. Dizide Çağatay'ın evlatlık çıkıp çıkmayacağı ise şimdilik merak konusu oldu.