FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Yasak Elma 14 Aralık 2020 pazartesi akşamı fragmanı şok edecek. Yasak Elma sezon başından beri en büyük kaybını yaşıyor.

FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Yasak Elma 14 Aralık 2020 pazartesi akşamı fragmanı şok edecek. Yasak Elma sezon başından beri en büyük kaybını yaşıyor. Sevilen dizinin Şahika karakteri ölerek diziye veda ediyor. Yasak Elma dizisinde büyük bir şok yaşanıyor!

Yasak Elma 89. bölüm fragmanı izle!

14 Aralık pazartesi akşamı yayınlanacak Yasak Elma 89. bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Ancak fragmanı salı günü çıkacak. Ancak Yasak Elma hayranlarında 89. bölüm fragmanı ile ilgili tüyoları getirdik. Yasak Elma 89. bölüm fragmanı yaşanacaklar sizlerle!

Şahika ölüyor!

Yasak Elma 89. bölüm fragmanı Şahika ölümü gerçekleşiyor. Yasak Elma bu hafta sonrası son bir kaç sahnesiyle Şahika 90. bölümde ölerek diziye veda ediyor. Yasak Elma Şahika ölmesi sonrası yeni bir sürpriz transfer gerçekleşeceği gelen bilgiler arasında.

Çağatay Yıldız aşkı başlıyor!

Yasak Elma dizisinde Yıldız yine güzelliğini konuşturuyor ve Çağatay'ı kendine aşık etmeyi başarıyor. Yasak Elma son bölümde açık açık Çağatay'a aşkını itiraf eden Yıldız'ın hislerine karşışık doğru cevap geliyor. Yasak Elma'da Yıldız ve Çağatay 89. bölümde 14 Aralık 2020 pazartesi günü yakınlaşıyor.

Sevgili oldular, diziden çıktılar!

Gerçek hayatta sevgili olan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan çifti sevgili olur olmaz Yasak Elma'dan ayrılıyor. Şahika'nın Yasak Elma'dan neden ayrıldığı merak ediliyor. Yasak Elma 89. bölümde Şahika ayrılık hikayesi işlenecek ve bir daha dönmemek üzere ölerek diziye veda edecek.

Yasak Elma'da Şahika ölümü sonrası Talat Bulut karakterinin ölümü de Şahika yırtılacak ve Yıldız ve Ender hayatlarına devam edecek.