Fox ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisine yeni sezonda Nadir dahil oldu. Halit'in eski ortağı yeni düşmanı olan Nadir, gerek yaptığı kötülükler gerek tavırlarıyla çok dikkat çekti.

Fox ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisine yeni sezonda Nadir dahil oldu. Halit'in eski ortağı yeni düşmanı olan Nadir, gerek yaptığı kötülükler gerek tavırlarıyla çok dikkat çekti. Haliyle Nadir, dizinin tici güçlerinden biri oldu. 69. bölümde de Yıldız'a evlenme teklifi edecek. Ancak söylenenlere göre Nadir'e hayat veren Hakan Karahan diziden erken ayrılacak. Peki Yasak Elma Hakan Karahan neden ayrılıyor? Nadir geri dönecek mi? İşte detaylar...



Hakan Karahan Yasak Elma’dan Neden Ayrılıyor?



Dizide sezon başı ortaya çıkan Nadir, karakteri Halit'ten intikamını almak için geri dönmüştü. Ancak senaryo akışında da neredeyse işler durma noktasına gelince senaristler de duruma el attı. Bu nedenle Nadir'e hayat veren Hakan Karahan'ın diziden ayrılmasına karar verildi.



Özetle Hakan Karahan, senaryodaki hikayesi bittiği için diziden ayrılacak.





Yasak Elma’da Nadir Nasıl Ayrılacak?



Tahminlerimize göre Nadir zaten intikamı için İstanbul’a dönmüştü, bu nedenle Nadir intikamını alıp tekrar yurt dışına dönerek Yasak Elma dizisinden ayrılacak. Bazı sosyal medya hesaplarının yazdığı gibi Nadir karakterinin ölmesi gibi bir durum söz konusu değil.

900 TL Doğalgaz Faturası Desteği Başladı 900 TL Doğalgaz Faturası Desteği Başladı


Hakan Karahan kimdir?



1960'da dünyaya geldi. İstanbul'da doğan Hakan Karahan, Robert Kolej'i bitirdi ve lisans eğitimi almak için Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Lisans eğitimini Miami Üniversitesi'nde işletme üzerine yapan Karahan, buradan 1983 yılında mezun oldu. 1984 yılında Cenevre'de Du Pont de Nemours'da işe başlayan Karahan için bu ilk iş deneyimi oldu. Ardından Türkiye'ye döndü ve Sabancı Holding'in bünyesindeki çeşitli kuruluşlarda çalıştı. 2003'e dek aktif olarak sürdürdüğü iş yaşamında murahhas aza olarak görev yapan Karahan, 1990 ila 2003 yılları arasında çeşitli yayın organlarında 70'e yakın makale ve yazı yazdı. Yeni Başlayanlar İçin Aikido adlı bir kitap yazan Hakan Karahan'ın, daha sonra Kafamdaki Ses ve İntizar adlı şiir kitapları çıktı. Yayımlanan ilk romanı, 2001 yılında piyasaya çıkan Sürüden Ayrı kitabı oldu. Ardından, Feramuz Güvenlik dizisinin ilk iki kitabı olan 19 ve Azrail' kitapları yayımlandı. Hakan Karahan, 2006 senesinde Kanal D televizyonunda yayınlanan Sağır Oda adlı dizi de senaryo yazarlığı ve 34 bölüm boyunca var olan "Oğuz Bey" karakterini canlandırarak oyunculuk deneyimlerinde bulundu. Daha önceden de sinema sektörüne atılıp film yapımcılığı ve Türk yazarlarının eserlerini sinemaya aktarmak gibi niyeti olan Hakan Karahan, 2007 yılında edebiyat eserlerinin sinema uyarlamalarını gerçekleştirmek için "Narsist Film" adındaki film yapım şirketini kurdu. İlk iş olarak Hasan Ali Toptaş'ın yazmış olduğu Gölgesizler, Kayıp Hayaller Kitabı adlı eserlerinde dahil olduğu beş edebiyat eserinin film haklarını satın aldı.Uzun zaman profesyonel olarak voleybol oynamış olan Hakan Karahan, 1990 yılından bu yana siyah kuşak 3. Dan Aikidocu'dur. Hakan Karahan, uzun yıllardır şarkıcı Candan Erçetin'le beraberdir. 



Hakan Karahan oynadığı diziler ve filmler



2018 - Yasak Elma (Nadir Kılıç)



2017- Kadın (Nezir)



2014 - Zeytin Tepesi (Ragıp Tolunay)



2006 - Sağır Oda