FOX TV'nin en sevilen dizilerinden olan ve yasak aşkların konu edildiği Yasak Elma dizisinden geçtiğimiz günlerde üzen bir haber gelmişti. Yasak Elma'dan gelen haber ile birlikte izleyenler sosyal medyada oldukça paylaşım yaptı.

FOX TV'nin en sevilen dizilerinden olan ve yasak aşkların konu edildiği Yasak Elma dizisinden geçtiğimiz günlerde üzen bir haber gelmişti. Yasak Elma'dan gelen haber ile birlikte izleyenler sosyal medyada oldukça paylaşım yaptı. Yasak Elma dizisinde yer alan en sevilen ve komik karakterlerden olan Yıldız'ın koronaya yakalandığı duyuruldu. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine başarılı oyuncu Eda Ece hayat veriyor. Eda Ece Uzunalioglu koronavirüs testi yaptırdığını ve yaptırdığı test sonucunun pozitif olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Kovid-19 testi pozitif çıkan Eda Ece, bir süre setlere ara vereceğini de açıkladı. Ede Ece'nin koronavirüse yakalanmasıyla birlikte dizinin senaryosunda da ani bir değişim meydana geldi. Dün akşam 100. bölümünü yayınlayan Yasak Elma dizisinin yarısından itibaren Eda Ece yer almadı. Başarılı oyuncu Eda Ece'nin evinde karantinada olduğu ve tedavi görüldüğü biliniyor.



Bununla birlikte Eda Ece setlere ara vermek zorunda kalmışken bir de sosyal medya hesabını kapatma kararı aldı. Sosyal medyada paylaştığı hikaye ve gönderiler ile takipçilerini güldüren Eda Ece'nin Instagram hesabını kapatması ise izleyenlerini oldukça üzdü. Eda Ece sosyal medya detoksu yapmak için instagram hesabını geçici bir süreliğine kapattığını duyurduysa da takipçileri bu durumu kabul etmedi. Eda Ece hem ekranlara hem de sosyal medyaya ara verince takipçileri isyan etti. Sosyal medya detoksuna ara veren ve kısa kesen Eda Ece yeniden takipçilerinin arasına döndü.



30 yaşındaki başarılı oyuncu Eda Ece 4 gün süren dijital detoksunun ardından sosyal medyaya döndüğünü duyurdu. Bu müjdeli haber karşısında ise takipçileri çok sevindi. Sober adını verdiği köpeği ile Instagram hesabından paylaşım yapan ve karantinasını köpeği Sober'in güzelleştirdiği paylaşan Eda Ece kısa sürede yüzbinlerce beğeni topladı. Eda Ece'nin geri dönmesine çok sevinen takipçileri ise binlerce hoş geldin yorumu yaptı. Karantinası devam eden Eda Ece'nin sağlık durumu gayet iyi. Hastalığı hafif geçiren ve evinde istirahat eden Eda Ece, seti kısa sürede özlediğini de paylaştı.

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakterini özlediğini ise yaptığı hikaye paylaşımları ile gösterdi. Sık sık dizide canlandırdığı Yıldız'ı ve Yıldız'ın replikleri, komik sahnelerini paylaşan Eda Ece, sağlığına geri kavuştuğunda sete geri dönecek. Eda Ece'yi Yasak Elma'da göremeyenler uzun bir süre olmayacağını hatta diziden çıktığını düşünmüşlerdi. Ancak böyle bir durum olmadığını ve karantinası biter bitmez, sete geri döneceğini açıkladı. Eda Ece Yasak Elma'nın ilerleyen bölümlerinde yer almaya ve izleyicisi ile buluşmaya tam gaz devam edecek. Bununla birlikte sosyal medya detoksunu bıraktığı ve bolca paylaşımlara başladığı için de takipçilerinden güzel yorumlar almaya devam eden Eda Ece'nin keyfi pek yerinde. Köpeği Sober ile karantinada olan Eda Ece, karantinasının bitmesi için gün sayıyor. Zorunlu karantinası biter bitmez test yaptırıp sonucuna göre de ekranlara geri dönecek.

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece'nin tam adı Eda Ece Uzunalioglu'dur. Soyadını kullanmayan Eda Ece'nin iki ismi vardır. 30 yaşında olan Eda Ece, 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İstanbullu olan Eda Ece,  Şişli Terakki Lisesisi'nde lise eğitimi tamamlamıştır. Lise eğitimini tamamlayan Eda Ece, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünde okumuş ve mezun olmuştur. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Sanat Tarihi üzerine dersleri alan Eda Ece, bir sanat galerisinde çalışmaya başlamıştır.

Tiyatroya ilgisi olan ve tiyatro oyunu oynayan Eda Ece, sahnede tiyatro oyunu oynadığı bir gün Tümay Özokur tarafından keşfedilmiştir. Tümay Özokur tarafından keşfedilen Eda Ece sonrasında televizyon dünyasına adım atmıştır. Eda Ece evli mi sorusu oldukça çok sorulan sorular arasındadır. Eda Ece evli değildir, bekardır. Eda Ece'nin kendini tanıttığı dizisi Pis Yedili ile olmuş ve Pis Yedili'deki Cimbom karakterinden sonra ünlenmiştir. Eda Ece'nin boyu 1.67 metredir.



Eda Eda Rol Aldığı Diziler

2017 - Ali Ekber Cevahir (Eda)(TV Dizisi)


2016 - Mahrumlar (Ela) (TV Filmi)


2015 - İlişki Durumu: Karışık (Elif) (TV Dizisi)


2013 - Beni Böyle Sev (Zeyno) (TV Dizisi)


2011 - 2014 - Pis Yedili (Günçiçek Seymen(Cimbom)) (TV Dizisi)


2011 - Adını Feriha Koydum 1.Sezon (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)


2007 - Bez Bebek (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)


2004 - Aşkın Mucizeleri (TV Dizisi)

Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu! Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu!

2003 - Hayat Bilgisi (Konuk Oyuncu(Sude) (TV Dizisi)