Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Talat Bulut'un paylaştığı Yasak Elma 4. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Halkbank ve 3 Bankadan Açıklama Geldi! Başvuru Yaparak TC Kimlik ile 40.000 TL Ödeme Verilecek! Halkbank ve 3 Bankadan Açıklama Geldi! Başvuru Yaparak TC Kimlik ile 40.000 TL Ödeme Verilecek!

Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Talat Bulut'un paylaştığı Yasak Elma 4. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Entrika ve güç savaşlarının hiç bitmediği dizi, pandemi nedeniyle mart ayından bu yana ekranlara gelmedi. Çekimleri yaz ortasında başlayan ve tüm hızıyla devam eden Yasak Elma'dan beklenen haber geldi. Peki Yasak Elma yeni bölüm ne zaman? Yasak Elma yeni sezonda neler olacak? Hadi gelin birlikte bakalım...



İflas ettiği süreçte tek destekçisi Yıldız olan Halit, eski karısını yeniden elde etmek için mücadelesinden vazgeçmemiştir. Yıldız ile Halit'in yeniden bir araya geldiğini gösteren yeni fragman ile birlikte yayın tarihi netleşti. Öte yandan tanıtımlarda bir diğer dikkat çekendetay ise Ender, Yıldız ve Şahika'nın hapse girmesiydi. Öte yandan entrikalarıyla diziye damga vuran bu üç kadının aynı anda aynı koğuşta hapiste olması izleyenler tarafında çokça eleştirildi. Sosyal medyada konuyla ilgili "Bizmle dalga mı geçiyorsunuz" şeklinde yorumlar yaptılar. Bu gelişmeler gören herkes heyecanla yeni sezonu beklerken, yayın tarihi de netleşti.





Yasak Elma yeni bölüm ne zaman başlayacak? Yeni sezonda neler değişecek



Yasak Elma 75. Bölüm fragmanının yayınlanmasıyla net tarih de belli oldu. Yasak Elma yeni sezonu 7 Eylül Pazartesi günü 75. bölümüyle başlayacak. Dengelerin günden güne değişeceği Yasak Elma'da Şahika, Ender ve Yıldz arasındaki savaş iyice kızışacak. Öte yandan Halit'in yeniden güçlenmesi ve Yıldız'la barışması ortalığı daha da karıştıracak. Çünkü tahminlerimize göre bu durum Şahika'yı kamçılayacak.





Yasak Elma son bölümde neler oldu?



Yıldız, Kerim’in yeni CEO olduğunu öğrenmenin şaşkınlığını yaşarken onun Şahika tarafından işe alındığını öğrenip ondan uzak kalmaya çalışır. Ender Şahika’nın yaptığı hain planı anlar ve hayatlarından çıkarmak için elinden geleni yapar. Ancak Şahika’nın kendini kurtarmak için ettiği teklif ona cazip gelecektir. Halit ise Yıldız’ı geri kazanmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır ama Yıldız’ın kafası çoktan karışmıştır.