Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu tüm dizilerin başlama tarihlerinin açıklanması ıçok sık aranmaya başlandı. FOX yetkililerince Yasak  Elma dizisi hakkında yapılan açıklama sonrasında Yasak Elma Yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu yanıtı

Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu tüm dizilerin başlama tarihlerinin açıklanması ıçok sık aranmaya başlandı. FOX yetkililerince Yasak  Elma dizisi hakkında yapılan açıklama sonrasında Yasak Elma Yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu yanıtını buldu. Her hafta Pazartesi akşamlarını süsleyen Endosuyla, Şahikasıyla ve Yıldız'ıyla entrikalarıyla dolu, erkekleri ellerinde oynatan kadınların dizisi Yasak Elmanın başlamasına da çok az kaldı.

Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek! Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek!


Yasak ELma Yıldız'ı Eda Ece geçtiğmiz sezonu erken final kararını çok öncesinde istemiş ve Yasak Elma da dizi setin ara vermeli demişti. Mevcut salgında Mart Nisan ayında sezon sonu yapa YAsak Elma yei sezon başlama tarihi netleşti. FOX tv ekranlarında çok yakında yayın akışında karşımıza çıkacak olan Yasak Elma yeni sezon 7 Eylül Pazartesi günü 75. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. 



Yıldız'ın zengin olmahayalini artık kendi başarması ayaklarının üzerinde durmasına daha çok etken olmuşken Halit ise eski gücüne kavuşacaktır. Yasak ELma YEni sezonda Halit ile Yıldız bakalım barışacak mı - İşte Yasak ELma yeni sezon ne zaman başalyacak sorusunun cevabı ve Yasak Elma yeni bölüm fragmanı detayda.