Fox TV'de üç sezondur yayınlanan Yasak Elma son olarak 74. bölümüyle ekranlara gelmişti.

Fox TV'de üç sezondur yayınlanan Yasak Elma son olarak 74. bölümüyle ekranlara gelmişti. Corona virüs nedeniyle çekimleri duran dizinin akıbeti ise çok merak ediliyordu. Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut ve Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı Yasak Elma ne zaman başlayacak? Yasak Elma yeni sezon tarihi belli oldu mu? Yasak Elma 4. Sezon olacak mı her yerde aranmaya başladı. Bu konuya Eda Ece ve Şevval Sam, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları canlı yayında yanıt verdi. Peki Yasak Elma bitti mi? Yeni sezon ne zaman başlayacak. Hadi gelin birlikte bakalım...





Yasak Elma bitti mi final mi yaptı



Corona virüs nedeniyle uzun bir süredir ekranlarda olmayan Yasak Elma ne yazık ki sezon finali yapamadan bu yılı kapattı. Çünkü stok bölümü olmayan dizi, virüs nedeniyle sete çıkamıyor. Haliyle yeni bölümler de çekilemiyor. Bu nedenle dizi sezonu erken bitirdi.



Yani dizi şu an için sezon finali yaptı. Haliyle Yasak Elma'nın ne zaman ekrana döneceği ise izleyicileri tarafından araştırılmaya başlandı. Herkes Yasak Elma yeni sezon tarihi belli oldu mu? Yasak Elma 4. Sezon ne zaman başlayacak merak etti.



Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek! Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek!


Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlayacak?



Dün sosyal medya hesaplarından hayranlarıyla buluşan Şevval Sam ve Eda Ece, dizinin ne zaman başlayacağı hakkında bilgi verdi. Yasak Elma'nın yeni bölümleriyle ilgili açıklama yapan Şevval Sam, Yasak Elma 4.sezon çekimlerinin 25 Temmuz'da başlayacağını duyurdu.



Şevval Sam, "Yasak Elma'nın 4. sezon çekimleri için 25 Temmuz'da sete çıkmayı planlıyoruz. Stoklu gitmek için çekimlere erken başlayacağız. Pandemi beklenmedik bir durum olduğu için stoksuz yakalandık. Elimizde bir kaç bölüm stok olsaydı sizi sezon sonuna kadar mahrum bırakmayacaktık. Diğer diziler gibi yeni sezonu ise Eylül ayında açmış oluruz" ifadelerini kullandı.