Survivor 2020 yarışmacıları belli oluyor! Masterchef yarışmasındaki hal ve hareketleriyle dikkatleri çeken sempatik yarışmacı Yasin Obuz'da Survivor 2020 kadrosuna katıldı! Survivor 2020'de yarışacak Yasin Obuz'la ilgili detaylar araştırılıyor. Survivor

Survivor 2020 yarışmacıları belli oluyor! Masterchef yarışmasındaki hal ve hareketleriyle dikkatleri çeken sempatik yarışmacı Yasin Obuz'da Survivor 2020 kadrosuna katıldı! Survivor 2020'de yarışacak Yasin Obuz'la ilgili detaylar araştırılıyor. Survivor 2020 Yasin Obuz kimdir, hangi takımda yarışacak? Survivor 2020 Yasin Obuz işi ne? Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Sizler için hazırladık...



Survivor 2020 yarışmacıları bir bir belli olmaya devam ediyor! Son olarak, Masterchef Türkiye yarışmasında ünlenen ve sempatik tavırları, kimi zamanda ilginç ve çılgın yanlarıyla izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran Yasin Obuz, Survivor 2020 yarışmasına katıldı! Survivor 2020 Gönüllüler takımında yer alması beklenen Yasin Obuz, Survivor izleyicisini heyecanlandıracak bir isim. 'Deli dolu' tavırlarıyla dikkat çeken Yasin Obuz'un Survivor 2020 performansı daha şimdiden merakla bekleniyor. Yasin Obuz hayranları da Survivor 2020'yi iple çekmeye başladı.



Yasin Obuz Kimdir? 



TV8'de yayınlanan 2. sezon Masterchef Türkiye yarışmasına katılan ve başarılı bir şef olduğunu gösterip tavırlarıyla izleyicilerin dikkatini de çekmeyi başaran Yasin Obuz, Survivor 2020 de de yarışacak. Yasin Obuz, aslen Diyarbakırlı. Antalya'da bir dönem ailesiyle de yaşayan Yasin Obuz, Spor Akademisi bölümünde lisans öğrenimini tamamladı. Daha sonra İstanbul'a taşınan Yasin Obuz, Masterchef'ten önce Yemekteyiz ve Kısmetse Olur programlarına da katılmıştı. 

Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın! Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın!


32 yaşında olan Yasin Obuz, İstanbul'da bir pilavcı da işletiyor. Pilavda üstüne tanımadığını söyleyen Yasin Obuz, Masterchef Türkiye'nin ardından TV8'in bir diğer yarışması Survivor 2020'ye gidiyor.