Kemal Sunal'ın başrolünü canlandırdığı Yedi Bela Hüsnü filmi, bu akşam televizyonda yayınlanacak. Hafta sonunu evde geçiren Türkiye, Pazar akşamını televizyon başında Kemal Sunal'ın ölümsüz eserlerinden Yedi Bela Hüsnü'yü seyrederek geçirecek.

Kemal Sunal'ın başrolünü canlandırdığı Yedi Bela Hüsnü filmi, bu akşam televizyonda yayınlanacak. Hafta sonunu evde geçiren Türkiye, Pazar akşamını televizyon başında Kemal Sunal'ın ölümsüz eserlerinden Yedi Bela Hüsnü'yü seyrederek geçirecek. Peki Yedi Bela Hüsnü konusu ve oyuncuları kimdir? Yedi Bela Hüsnü kaç yılında çekildi?



İstanbul'un Levent semtinde çekilen 1982 yapımı filmin başrolünde Kemal Sunal'ın yer aldığı Yedi Bela Hüsnü konusu ve oyuncuları şöyle..

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!


YEDİ BELA HÜSNÜ FİLMİNİN KONUSU



Film, âşık olduğu kızı tavlayabilmek için türlü belalara bulaşan Hüsnü’nün başından geçenleri anlatır. Hüsnü, Hüsniye’ye âşıktır. Kendisini Hüsniye’ye beğendirebilmek için arkadaşı Cemal’in verdiği taktikleri dener. Ancak hiçbirisi işe yaramaz. Hüsniye’nin oturduğu mahallenin tapularını dalavere ile ele geçiren Malik, mahalleliden evlerini ve dükkânlarını boşaltmalarını ister. Çaresiz durumda olan mahalleliye Malik’in karşısına çıkarabilecekleri bir babayiğit lazımdır. Bu babayiğit arkadaşı Cemal’in pohpohlarıyla iyice şişen Hüsnü’dür.





YEDİ BELA HÜSNÜ OYUNCULARI



Kemal Sunal: Hüsnü

Oya Aydoğan: Hüsniye

Şevket Altuğ: Cemal

Ali Şen: Malik

Atilla Ergün: Necati

Nermin Denizci: Fatma

Belkıs Dilligil: Makbule

Yaşar Şener: Bakkal Fehmi

Hakkı Kıvanç: Kahveci Musa

Ajlan Altuğ: Manav Rasim

Süheyl Eğriboz: Rüstem

Ünal Gürel: Karamürselli Deli Hamdi

Erdoğan Seren: Reşat

Selahattin Fırat: Suat

Rıza Pekkutsal: Berber Latif

Muzaffer Cıvan: Yadigar

Celal Yonat: Malik'in adamı

Muhteşem Durukan: Malik'in adamı