Yemeksepeti çalışacak mı? Hafta sonu Yemeksepeti açık olacak mı çok merak ediliyor. İç işleri Bakanlığı'ndan gelen son dakika haberine göre  10 Nisan 24:00 ile 12 Nisan 24:00 arasında 30 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Yemeksepeti çalışacak mı? Hafta sonu Yemeksepeti açık olacak mı çok merak ediliyor. İç işleri Bakanlığı'ndan gelen son dakika haberine göre  10 Nisan 24:00 ile 12 Nisan 24:00 arasında 30 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bu haberle panik olan birçok kişi alışveriş için harekete geçti. Öte yandan internet üzerinden sipariş vermeye çalışanların da sayısı bir hayli arttı. Tabi bu durumda hem market hem de paket yeme servisi yapan Yemeksepeti'nin akıbeti çok merak edildi. Peki Yemeksepeti  hafta sonu çalışacak mı?



Yemeksepeti çalışacak mı? Hafta sonu Yemeksepeti açık olacak mı



Bu gece 00:00'a kadar hizmet verecek olan Yemeksepeti şu an yoğunluk nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Ancak site bir saat daha hizmet verecektir. Öte yandan sokağa çıkma yasağı bu kez yaş sınırı ifade etmediği için her yer kapalı olacak. Bu nedenle Yemeksepeti de iki gün yani sokağa çıkma yasağı süresinde hizmet vermeyecektir. 



Son Dakika İçişleri Bakanlığı Sokağa Çıkma Yasağı ilan etti!



İçişleri Bakanlığı duyurdu: 10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında 30 ilde sokağa çıkma yasağı. Cuma gecesindne itibaren pazartesi 00:01'e kadar Sokağa Çıkma Yasağı ilan edildi. 



Sokağa Çıkma Yasağının Geçerli Olduğu İller



Adana



Ankara



Antalya



 Aydın



 Balıkesir



Bursa



Denizli



Diyarbakır



Erzurum



Eskişehir



Gaziantep



 Hatay



 İstanbul



 İzmir



 Kahramanmaraş



 Kayseri



 Kocaeli



 Konya



 Malatya



 Manisa

29 Mart'tan İtibaren Yeni Ürünler Raflarda: BİM Aktüel Kataloğu İncelemesi 29 Mart'tan İtibaren Yeni Ürünler Raflarda: BİM Aktüel Kataloğu İncelemesi


 Mardin



 Mersin



 Muğla



 Ordu



 Sakarya



 Samsun



 Şanlıurfa



 Tekirdağ



 Trabzon



Van



 Zonguldak