Yemekteyiz bitiyor mu? Yayından mı kaldırıldı her yerde aramaya başladı. Tv8 ekranlarında Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'de her hafta 5yeni yarışmacı yarışıyor.

Yemekteyiz bitiyor mu? Yayından mı kaldırıldı her yerde aramaya başladı. Tv8 ekranlarında Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'de her hafta 5yeni yarışmacı yarışıyor. Hafta boyunca her gün bir kişinin evine konuk olan yarışmacılar günü menüsündeki yemeklerin tadına bakıp, ev sahibine puan veriyor. Cuma günü geldiğinide Seda Hanım'ın puanları ve yarışmacıların verdiği puanlar açıklanıyor. En yüksek puanı alan kişi ise büyük ödül olan 10 bin TL'nin sahibi oluyor. 



Üç sezondur bu formatla ekranlara gelen Yemekteyiz, ne yazık ki bu sezon eskisi kadar yüksek reyitngler alamıyor. Bu nedenle sürekli final yapacağı söylenen yarışma için yeni bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada ortaya atılan iddiaya göre; Yemekteyiz yayından kaldıralacak. Peki Yemekteyiz bitiyor mu? Neden?





YEMEKTEYİZ BİTECEK Mİ?



İddialara göre; Yemekteyiz'in çekimlerine corona virüs nedeniyle ara verildi. Bu hafta stok bölümleriyle ekranlara gelecek olan yemek programı sonrasında da yayından kaldırılacak. Yukarıda da söylediğimiz gibi reytingleri bir hayli kötü seyreden yarışma programının devam etmesi için bir sebep kalmadı. 

Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek!


Özetle corona virüs nedeniyle çekimleri duran Yemekteyiz ardından ekranlara veda edecek.



YEMEKTEYİZ BU HAFTA YENİ BÖLÜMLER OLACAK MI?



Bu soruya hemen yanıt verelim. Yemekteyiz 30 Mart - 3 Nisan haftasında yeni bölümlerle ekranlara gelecek. Çünkü yarışmanın stok bölümleri yayınlanacak.



Yemekteyiz 6 Nisan 2020 itibariyle yayınlanmayacak.