Yemin dizisi 3. sezon olacak mı? Yemin 3.

Yemin dizisi 3. sezon olacak mı? Yemin 3. sezon ne zaman başlayacak? Yemin dizisinde 3. sezon REyhan olacak mı? Yemin Reyhan diziden mi çıkacak. Kanal 7 ekranlarında rekor kıran dizi Yemin 3. sezon olacak mı olmayacak mı? Yemin reyhan diziden neden çıkıyor sizler için derledik.



Yemin dizisi 3. sezon olacak mı?



Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin yeni bölümleriyle ekranda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Peki, Yemin ne zaman final yapacak? Yemin dizisi 3. sezonu yayınlanacak mı? Yemin yeni bölümlerinde neler yaşanacak?



Yemin 3. sezon kadrosunda kimler olacak?

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!


Hafta içi her gün seyirci karşısına çıkan Yemin dizisi gerilim ve romantizm dolu anlar sunmaya devam ediyor. Fenomen haline dönüşen dizi milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Reyhan ve Emir'in destansı aşk hikayesi fedakarlık ve intikam temalarıyla süsleniyor. Yemin 2. sezon bölümleriyle nefes keserken; yeni sezonda da ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Kanal 7 yönetimi tarafından seyircilere yapılan açıklamada dizinin sonuna kadar devam etmesini istedikleri belirtildi. Oyuncu kadrosuna yeni isimlerin dahil edilmesiyle birlikte hikayede yeni gelişmelerin yaşanması sağlanacak. Kemal ve Narin'in inat ve gururla yüklü aşk öyküsü de Yemin'de anlatılıyor.



Özellikle Kemal'in geçmişte yaşadığı acılara rağmen gururunu hiçe sayarak Narin'e olan duygularını itiraf etmesi büyük ilgi topladı. Reyyan ve Emir arasındaysa zoraki bir evliliğin aşka dönüşme hikayesi anlatılıyor. Emir, Reyyan ile evlenmeyi hiç istememiştir. Lakin, babasının zoruyla evlenmeye mecbur kalmıştır. Reyyan zaman içerisinde Emir'in kalbine girmeyi başarmıştır. Bu seferde Emir'in annesi Cavidan ile mücadele etmesi gerekir. Cavidan, oğluna hiçbir zaman Reyhan'ı yakıştıramamıştır, onu gelini olarak görmemeye kararlıdır. Hikmet'in felç geçirmesiyle birlikte konaktaki ipleri eline almıştır. Cemre'nin de yardımıyla Emir ve Reyhan'ı ayırmayı başarmıştır.



Lakin, gerçekler gün yüzüne çıkmıştır. Emir ve Reyhan bu sefer aşkla yüklü gerçek bir evlilik yapar. Reyhan'ın kız kardeşi Gülsüm'ün ortaya çıkmasıyla birlikte evlilikleri yeni bir sınavla karşılaşmıştır. Yemin 3. sezon bölümlerinin önümüzdeki sene devam etmesi bekleniyor. Yemin'de Reyhan ve Emir'in bir çocukları olması seyirci tarafından talep ediliyor. Kemal ve Narin'in de evlenmesi planlanıyor.



Yemin 3. sezonda Reyhan çıkacak mı çıkmayacak mı merak ediliyor.