Başrollerini Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın paylaştığı Yemin dizisi ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyordu. Emir ve Reyhan'ın zorluklarla dolu hayatını anlatan dizi, 17 Nisan Cuma itibariyle sezon finali yapacak.

Başrollerini Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın paylaştığı Yemin dizisi ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyordu. Emir ve Reyhan'ın zorluklarla dolu hayatını anlatan dizi, 17 Nisan Cuma itibariyle sezon finali yapacak. Corona virüs nedeniyle erken sezon finali yapan Yemin dizisi stok bölümleri bittiği için 230. bölümüyle ekranlara veda edecek. İşte bu dönemde dizide Reyhan'a hayat veren başrol oyuncusu Özge Yağız, Yemin'e veda edebilir. Öte yandan Özge Yağız'la sevgili olan dizinin başrol oyuncusu Gökberk Demirci ise yeni sezonda ekipte yer almaya devam edecek.  Peki Yemin dizisi Reyhan ölecek mi? Özge Yağız diziden çıkacak mı? Neden ayrıldı





YEMİN REYHAN DİZİDEN ÇIKIYOR MU?



Öncelikle 3. sezonuyla da ekranlara gelecek Yemin dizisinde radikal bir değişiklik olacak. Çünkü dizinin başrol oyuncusu Özge Yağız, Karamel Yapım ile el sıkışarak ayrıldı. Yani Yemin'de artık Reyhanolmayacak. Yüksek ihtimalle Reyhan karakteri ölerek diziye veda edecektir. Ya da Özge Yağız'ın geri dönme ihtimali göz önünde bulundurularak Reyhan uzak bir yere gidecektir.



Özetle Özge yağız ayrıldığı için Reyhan karakteri de Yemin'de olmayacak. Peki Özge Yağız Yemin dizisinden neden çıktı?



ÖZGE YAĞIZ YEMİN'DEN NEDEN AYRILDI?



Yemin dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Özge Yağız oldukça büyük bir fan kitlesine sahip. Yemin dizisinde oyunculuğunu da kanıtlayan güzel yıldız, haftalık yapımlarda boy göstermek için risk aldı. Meslektaşı Hazal Subaşı'nın izinden giden Özge Yağız'ı önümüzdeki sezon iddialı bir dizide izleyebiliriz.



Yani Özge Yağız kariyerinde daha büyük işler yapabilmek için Yemin'den ayrıldı.





ÖZGE YAĞIZ KİMDİR?



Adını Sen Koy dizisinde Zeliha karakteriyle çok sevilen Özge Yağız, 22 yaşındaki güzel oyuncu Özge Yağız, Hasan Güngör menajerliğinde çalışamaktadır. Gündüz kuşağında en çok sevilen isimlerinden biri olan Yağız, geleceğin başrol kadını olarak gösteriliyor. Başkent İletişim Bilimleri Akedemesi mezunu olan Özge, oyunculuk derslerini tamamladıkdan sonra kendini ekranda buldu. Adını Sen Koy Zeliha'dan sonra Yemin'de Reyhan karakterine hayat verdi. 

Ziraat Bankası bugünden sonra ödeme yapacak! 50.000 TL'ye kadar hemen başvuru yapılacak! Ziraat Bankası bugünden sonra ödeme yapacak! 50.000 TL'ye kadar hemen başvuru yapılacak!


Dizi setinde aşkı bulan Yağız, partneri Gökberk Demirci ile aşk yaşıyor.